Floating words (Merkur)

32,00

Barvna kombinacija ogrlice vibracijsko podpira kvaliteto Merkurja v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo Merkurju so jasnost, živahnost, lahkotno izražanje in družabnost. Sposobnost izražanja, komunikacije in učenja.

Spiritualno sporočilo: Da bi bili avtentična osebnost, moramo imeti dovolj energije in poguma, da to živimo.

Hermes je bil grški bog z enakimi lastnostmi kot rimski bog Merkur, oba sta bila glasnika bogov in zaščitnika trgovcev

Hermes je bil sin Zevsa in Maje in je bil drugi najmlajši bog na Olimpu. Imel je sposobnost, da je nosil sporočila s sveta smrtnikov na Olimp in vodil duše umrlih v podzemlje. Bil je bog pastirjev, športnikov, lažnivcev, tatvine, trgovine, prometa in meja ter zavetnik popotnikov, tatov, govornikov, literature in poezije.

Bil je bistroumen in prebrisan, vešč vsakovrstnega prevarantstva in goljufivih dejanj. Rad je ponagajal tako bogovom kot smrtnikom. Že kot dojenček je svojemu bratu Apolonu ukradel čredo v zameno za katero mu je on podaril liro.

Hermes je pogosto predstavljen kot mladenič v zlatih sandalah in s palico, ki je imela posebno čarobno moč.

Merkurjeva vibracija je sorodna rojenim v znamenju Dvojčka in Device ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Dvojčkih ali Devici. Med drugim nam je Merkurjeva energija v pomoč takrat, ko želimo izboljšati svoje izražanje in komunikacijo, ter želimo jasno slišati in prepoznati svoj pravi glas.

 

Dodatna podpora:

Barva: rumena, rumeno oranžna

Kristal: Aquamarin

Bachove kapljice: za znamenje Dvojčka – Cerato in za znamenje Device – Centaury

Eterična olja: Limonska trava, Bergamotka, Citronela, Grenivka, Poprova meta, Limona

*ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek je velikosti 4x3cm, notranji del je unikat, ročno ustvarjen iz polimerne mase. Zaščiten je z lakom na vodni osnovi. Obesek krasi kristalček Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.