Ogrlica GLASNICA ZDRAVJA – mineral žad

110,00

NAMEN: Ogrlica Glasnica zdravja je objeta v simbol podkve, ki prinaša srečo in zdravje ob enem. Z njeno prisotnostjo bo lažje pozdraviti vse tisto, kar se ta trenutek še upira harmoniji. Tudi stik z notranjim otrokom bo okrepljen in zna se zgoditi, da bodo prave srčne želje in poslanstvo zasijale ravno takrat, ko ga boste dokončno pozdravili in spustili. Zdravja se ne da kontrolirati, zdravju se je treba prepustiti. Tudi pri tem vam bo pomagala Glasnica zdravja.

KRISTAL: Ogrlica objema žad, kristal večne mladosti, sreče, bogastva in harmonije. Energija žada vpliva na čustveno, mentalno in fizično telo. Resnično zdravje pa se zgodi šele, ko vsa tri telesa delujejo v ravnovesju.

ASTRO: Astrološko žad podpira znamenje dvojčka, device, tehtnice, vodnarja in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 6 x 6,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.63 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.