Mandala Med nebom in zemljo

999,00

 

Kako je mandala nastala:

Mandala Med nebom in zemljo je nastajala je zelo počasi. Opazovala sem jo, česa si želi, kaj mi sporoča, kam me vodi. Mogočna je, ko stopiš bližje začutiš njen pulz, kot bitje srca.

Zame je Mandala živa slika in fenomenalna družba. Z njo ti nikoli ni dolgčas, nikoli nisi sama. In ob njej se vedno odlično počutiš. Dvigne energijo, vrne nasmeh in te objame s svojo mavrično svetlobo. Vedno te podpre in spravi v dobro voljo, kot najboljša prijateljica.

Mandalo krasita tudi dva kristala Ametista.

Ametist je prekrasen kristal vijolične barve. Širi umirjeno energijo. Ametist je tudi simbol prefinjenosti in lepote. V preteklosti je bil simbol plemstva. Ametist je znan kot kamen duše.

Odstranjuje negativne energije iz okolja ter tako prispeva k ravnovesju, miru, sreči in občutku spokojnosti. Zaradi njegovih lastnosti, ga je zaželeno imeti v prostoru kjer se veliko zadržujemo, saj izboljšuje njegovo energijo.

Spiritualno sporočilo mandale je povezano z vibracijo 7. čakre:

*Božanska milost v meni prebuja božansko milost v tebi.*

Sem simbol meditacije, duhovnosti in povezovanja z energijo univerzuma, občutka enosti z vsem kar te obdaja. Ta povezanost in enotnost se dogaja v pretočni in čisti 7. čakri.

Božanska milost v meni ti bo v pomoč pri spoznanju, da si popoln/a takšen/a kot si. Si čudovit diamant in si popolni del popolnega univerzuma. V pomoč ti bom, da se lahko predaš božanski volji in tako prejmeš nepredstavljivo več kot bi si kdaj koli lahko želel/a.

Duhovna lekcija 7. čakre je povezanost in enost z izvorom.

Astrološki simbol sedme čakre je Saturn.

*

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

*

Te zanima kako bi mandala izgledala pri tebi doma ali poslovnem prostoru?

Pokliči na tel.: 040 473 105 in naroči virtualno fotomontažo. Storitev je zate brezplačna in te ne zavezuje k nakupu mandale.

Na zalogi

Kategoriji: ,

Size Chart

Mandala je unikatno umetniško delo na slikarskem platnu, ustvarjeno v mix media tehniki. Velikost slike skupaj z okvirjem je cca. 80 x 50 cm. Slika ima na hrbtni strani obešalo. Na steno jo lahko postavite vodoravno ali navpično.