Mandala Modri ocean z Larimarjem

Sporočilo mandale, ki je povezana z vibracijo 5. čakre:

*Resnica v meni prebuja resnico v tebi.*

S svojo energijo ti bom v podporo in pomoč, da boš prepoznal/a svoj pravi glas. Da boš govoril/a, izražal/a in spoznal/a svojo resnico. Da si boš upal/a živeti svoj resnični “jaz”.

Moja energijska vibracija in resnica prečiščujeta grleno čakro, s katero je povezan način razmišljanja, komunikacije, govora, odločanja. Tako boš izmed množice glasov končno lahko zaslišal/a svoj notranji glas.

Astrološki simbol pete čakre je Merkur.

V sredni mandale so postavljeni kristali Larimar. Če si želite več vedrine, jasnosti in tistega lahkotnega občutka, ko vedno najdete pravo besedo ob pravem času, z Larimarjem ne morete zgrešiti.

Larimar je tudi kristal obilja in resnice ter nas podpira pri prepoznavanju in odpuščanju starih okostenelih vzorcev razmišljanja. Okrepi notranji mir in pomaga pri soočenju s spremembami.
Je kristal za relax and go with the flow😇.
V prostor prinaša svežino oceana in tropskega morja in z njima neomejene priložnosti. Larimar namreč prihaja iz dominikanske republike💙.

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Ob nakupu unikatne mandale prejmete še moje brezplačno svetovanje o umestitvi mandale v prostor, zato me prosim kontaktirajte na 040 473 105.

Kategoriji: ,

Size Chart

Mandala je unikatno ročno delo. Tehnika: Mešana tehnika, z dekoracijo akrilnih kristalčkov. Velikost platna 30 x 60 cm. Ob nakupu unikatne mandale prejmete še moje brezplačno svetovanje o umestitvi mandale v prostor, zato me prosim kontaktirajte na 040 473 105.