Ogrlica AZURNE SANJE – kristal aqua aura

100,00

NAMEN: Ogrlica Azurne sanje je odlična popotnica, kadar želite šepet srca slišati preko sporočil iz sanj. Vanje se vsak večer globoko potopite – ogrlica vas pri tem lahko spremlja na nočni omarici, podnevi pa okrog vratu. Sanje skrbno zapisujte in opazujte, kako se spreminja vaša realnost. Sanje lahko postanejo resničnost, prav tako kot resničnost lahko zaide v sanje. Dotik pomirjajoče morske modrine vam bo vlil vsakdanjo jasnost in poskrbel za miren spanec, čeprav z živahnimi sanjami …

KRISTAL: Ogrlica objema kristal aqua aura, ki je s pomočjo alkimije in sodobne tehnologije sestavljen iz kamene strele in plemenitih kovin. Ima izredno sposobnost pomirjanja, odpravljanja stresa in energijskih blokad. Močne zdravilne energije, ki jih oddaja ta kristal, dvigujejo vitalnost, radost in voljo do življenja.

Ogrlici so dodani tudi kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko kristal aqua aura podpira vsa znamenja, predvsem pa znamenje dvojčka in vodnarja oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 5 x 5,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici so dodani trije kristali Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.