Ogrlica ČISTA RADOST IN MILINA – kristal roževec

80,00

NAMEN: Ogrlica Čista radost in milina nosi v sebi najvišjo stopnjo srca, s katero boste lažje navzven obrnili svojo srčnost in sočutje do ljudi, živali in narave. Kadar smo sočutni, se zadaj odvija ples srca, kadar se odvijajo sodbe, pa se odvija borba med možgani, egom in srcem. Ko postanete čista radost in milina se čudežno odprejo sončne poti, ki se sicer rade skrivajo za oblaki vsakodnevnih izgovorov, zakaj je bolje biti neomajen, trden, namesto srčen in s tokom. Ta ogrlica izjemno krepi ženstvenost in stik s prednicami.

KRISTAL: Ogrlica objema roževec, kristal srca, sočutja, empatije in brezpogojne ljubezni. Že Stari Grki so verjeli, da je z njegovo pomočjo mogoče najti notranjo harmonijo, zadovoljstvo in stabilnost. Je kristal, ki s svojo nežnostjo odpira srčno čakro.

Ogrlici so dodani tudi štirje kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko roževec podpira znamenje ovna, bika, leva, device, strelca in kozoroga oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 3,5 x 3,8 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Obesek krasijo štirje kristalčki Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.64 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.