Ogrlica DUŠNA ŠEPETALKA – kristal selenit

110,00

NAMEN: Ogrlica Dušna šepetalka vas bo popeljala v globino duše in vam razkrila njene vedno nove in nove labirinte. Treba je namreč iti globoko, če si želite iti visoko. Če boste vedno iskali le lažjo pot, ki se skriva na površini, lahko zamudite tisto pravo predstavo svojega življenja. S to ogrlico vas ne bo strah (niti sram) iti globlje. Z njeno pomočjo boste lažje prepoznali tudi svoje dušne brate, sestre in morda celo dušo dvojčico.

KRISTAL: Ogrlica objema nepoliran selenit, znan tudi pod imenom Marijino steklo. Gre za kristal nove dobe, s katerim se boste lažje povezali z višjim jazom in božanskim vodstvom ter tako pospešili svojo duhovno rast. Čisti avro, čakre in energijska telesa ter je s svojimi energijami zelo naklonjen vsem tistim, ki iščejo večno resnico.

Ogrlici je dodan večji kristal Swarovski.

ASTRO: Astrološko selenit podpira znamenje ovna, bika, raka in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 5,2 x 6,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan kristal Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.64 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.