Ogrlica JASNOVIDNICA – kristal ametist

100,00

NAMEN: Ogrlica Jasnovidnica je glasnica resnice in jasnosti. Misli čisti balasta in nepotrebnih strahov ter z najvišjo frekvenco čistosti krepi uvide in vizije. Ne bojte se svojih misli, še manj sanj – naj vam bodo smerokaz na vsakem koraku! Prisluhnite najprej svojemu utripu srca ter spustite skozi sebe le energijo, ki prinaša bistrost in kristalno jasnost. Kaj in kako vidite, kadar povsem odprete svoje srce in zaupate šepetu svoje duše? S to energijsko informirano ogrlico bodo slike in pesmi vizij nedvoumne in pogostejše kot sicer.

KRISTAL: Ogrlica objema ametist, ki je kristal mnogih sposobnosti: izjemno krepi čustveno inteligenco, pomirja, odstranjuje iluzije, uravnoveša čustva in pomaga stvari sprejeti takšne, kot so. Je odličen kristal za meditiranje, saj deluje kot ključ, ki odpira vrata duhovnega sveta.

Ogrlici so dodani tudi čudoviti cirkoni.

ASTRO: Astrološko ametist podpira znamenje ovna, dvojčkov, device, strelca, vodnarjev in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 3 x 5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.68 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.