Ogrlica JAZ SEM SRCE – kristal roževec

110,00

NAMEN: Ogrlica Jaz sem srce vas bo s svojo prisotnostjo nagovarjala, da prav vsako svojo misel, besedo in dajanje namočite tudi v reko srca. Kadar razum in srce hodita z roko v roki, nikoli ne izgubita svojega bistva, prave moči in lepote – vsak posebej pa včasih lahko postaneta celo nevarna. S to ogrlico boste lažje prepoznali dobro v sebi in drugih ter razumeli, da se tam čisto zadaj vedno skriva srce, četudi ranjeno. Z ozdravljenim srcem se v svetu lahko prične ustvarjati tisti raj, o katerem vsi sanjamo.

KRISTAL: Ogrlica objema roževec, kristal srca, sočutja, empatije in brezpogojne ljubezni. Že Stari Grki so verjeli, da je z njegovo pomočjo mogoče najti notranjo harmonijo, zadovoljstvo in stabilnost. Je kristal, ki s svojo nežnostjo odpira srčno čakro.

Ogrlici so dodani tudi cirkoni.

ASTRO: Astrološko roževec podpira znamenje ovna, bika, leva, device, strelca in kozoroga oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

 

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 4,3 x 5,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.66 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.