Ogrlica KRALJICA NEŽNIH GLOBIN – kristal hrizokol

110,00

NAMEN: Ogrlica Kraljica nežnih globin je ustvarjena za nežno in varno raziskovanje duhovnega sveta in neskončnih labirintov duše. S svojo prisotnostjo bo svetila tudi v manj svetlih dneh in situacijah ter na prijazen način reševala različne zagate, še preden bodo prišle do vas. Ta informirana ogrlica je res prijateljica v pravem pomenu besede.

KRISTAL: Ogrlica objema kristal hrizokol, ki dodatno podpira posameznikovo ravnovesje, samozavedanje, zmanjšuje vsakodnevni stres, krepi intuicijo in spodbudno deluje pri vseh vrstah izražanja notranjega glasu. To je kristal srca in komunikacije, ki nežno odstranjuje škodljiva dolgo zakopana čustva.

ASTRO: Astrološko hrizokol podpira znamenje bika, raka, tehtnice, strelca in vodnarja oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 3,8 x 6 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.63 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.