Ogrlica LUNINA SPREMLJEVALKA – kristal beli ahat

90,00

NAMEN: Ogrlica Lunina spremljevalka  je ogrlica, ki krepi ženskost in ženstvenost neglede na letni čas življenja, v katerem se nahajate. S svojo milino vas po sledeh luninega sija pripeljala do pravih odgovorov, do takšnih, ki jih želi ženska v vas. S to ogrlico boste lažje ločili svoj pravi glas od odmeva in glasu drugih. Zaprite oči in se spomnite, kako lepo je nositi krilo … Že čutite okoli sebe plapolanje in podporo vseh svojih prednic?

KRISTAL: Ogrlica objema beli ahat, ki je kamen spontanosti, medsebojnih odnosov, osebne rasti ter povezovanja s svojim notranjim bistvom. Gre za izredno pomirjujoč kristal, ki v sebi nosi nežnost, mir, spokojnost in jasnost. Beli ahat v življenje privablja angele in duhovne vodnike.

Ogrlici so dodani tudi čudoviti cirkoni.

ASTRO: Astrološko beli ahat podpira znamenje dvojčkov, škorpijona in kozoroga oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 2,3 x 3,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.64 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.