Ogrlica MOJA DUŠA JE ZVEZDNO NEBO – kristal blue goldstone

110,00

NAMEN: Ogrlica Moja duša je zvezdno nebo je mistična raziskovalka. Dobro ve, da se najlepšo in najmočnejšo svetlobo najde v najbolj temni temi – in tega se prav nič ne boji. Ta posebna informirana ogrlica vas spodbuja, da pogumno v globinah odkrivate bisere, diamante in rubine svoje duše ter jih pogumno pokažete svetu. Zato ste tudi tukaj. Nepopisna škoda bi bila, da bi jih s seboj nesli naprej, ne da bi komu razsvetlili pot ali razvedrili obraz.

KRISTAL: Ogrlica objema kristal modri zlati kamen (blue goldstone), ki dodatno podpira posameznikovo energijo, notranje potenciale in preprečuje, da bi svoje darove, talente in sposobnosti držali le zase. Je izjemen kristal za meditacije, ki pomirja, regenerira in opogumlja.

Ogrlici so dodani tudi cirkoni.

ASTRO: Astrološko modri zlati kamen podpira znamenje strelca oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v tem znamenju.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 3,5 x 5,3 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.66 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.