Akcija!

Ogrlica Pogumno odločena (Merkur)

40,00

Spiritualno sporočilo: Da bi bili avtentična osebnost, moramo imeti dovolj energije in poguma, da to živimo.

Ogrlica vibracijsko podpira znamenji Dvojčka in Device in kvaliteto Merkurja v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo Merkurju so jasnost, živahnost, lahkotno izražanje in družabnost. Sposobnost izražanja, komunikacije in učenja.

Hermes je bil grški bog z enakimi lastnostmi kot rimski bog Merkur, oba sta bila glasnika bogov in zaščitnika trgovcev.

Hermes je bil sin Zevsa in Maje in je bil drugi najmlajši bog na Olimpu. Imel je sposobnost, da je nosil sporočila s sveta smrtnikov na Olimp in vodil duše umrlih v podzemlje. Bil je bog pastirjev, športnikov, lažnivcev, tatvine, trgovine, prometa in meja ter zavetnik popotnikov, tatov, govornikov, literature in poezije. Bil je bistroumen in prebrisan, vešč vsakovrstnega prevarantstva in goljufivih dejanj. Rad je ponagajal tako bogovom kot smrtnikom. Že kot dojenček je svojemu bratu Apolonu ukradel čredo v zameno za katero mu je on podaril liro.

Hermes je pogosto predstavljen kot mladenič v zlatih sandalah in s palico, ki je imela posebno čarobno moč.

Merkurjeva vibracija je sorodna rojenim v znamenju Dvojčka in Device ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Dvojčkih ali Devici. Med drugim nam je Merkurjeva energija v pomoč takrat, ko želimo izboljšati svoje izražanje in komunikacijo, ter želimo jasno slišati in prepoznati svoj pravi glas.

Dodatna podpora:

Barva: rumena, rumeno oranžna

Kristal: Aquamarin

Bachove kapljice: za znamenje Dvojčka – Cerato in za znamenje Device – Centaury

Eterična olja: Limonska trava, Bergamotka, Citronela, Grenivka, Poprova meta, Limona

(ob nakupu ogrlice prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek v velikosti  fi 5 cm je ročno izdelan iz kvalitetne polimerne mase z dodanimi akrilnimi kristalčki. Zaščiten je z lakom na vodni osnovi. Ročno pletena makrame vrvica z dodanimi kroglicami iz bakra je prilagodljive dolžine (max. 65 cm.) Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.