Ogrlica POLJUB USTVARJANJA – kristal tigrovo oko

110,00

NAMEN: Ogrlica Poljub ustvarjanja bo podprla vidik ustvarjanja, stvarjenja, rojevanja in produktivnosti na vseh nivojih. Kaj vse ste sposobni ustvariti, pa si tega ne priznate? S Poljubom ustvarjanja boste končno pometli tisto, kar že dolgo čaka, zgradili ali porušili zid, se odprli svetu in stvarstvu, da bo vaš ustvarjalni medij spet deloval nemoteno. Samo poglejte to čudovito informirano ogrlico – ali čutite valovanje vibracije božanske kreacije znotraj vas?

KRISTAL: Ogrlica objema tigrovo oko, ki dodatno podpira posameznikovo samozavest, moč, stabilnost in jasnost pri izražanju odločitev, hkrati pa ima izjemno sposobnost pomirjanja.

Ogrlici so dodani tudi kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko tigrovo oko podpira znamenje dvojčkov, leva in kozoroga oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 4,3 x 6 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.66 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.