Ogrlica ROJSTVO SRČNIH IDEJ – kristal karneol

100,00

NAMEN: Ogrlica Rojstvo srčnih idej je vsestranska ustvarjalka tistih idej, ki prinašajo zadovoljstvo vsem vpletenim v določen proces. Z njeno pomočjo bodo odpravljene mnoge blokade v družini, partnerstvu, na delovnem mestu ter na drugih področjih, ki so vam pomembna, saj bodo vaše ideje kar naenkrat svetlejše, toplejše in bolj celostne. V svetu, kjer se vse rodi skozi srce, so tudi vsakdanje reči, celo izzivi, poseben užitek.

KRISTAL: Ogrlica objema karneol, ki je izjemen kristal za zaščito. Njegova moč krepi ljubezenske odnose in poživlja ohlajena čustva. Tudi do samega sebe. Je glasnik ustvarjalnosti, samozavesti in plodnosti.

Ogrlici so dodani tudi kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko karneol podpira znamenje ovna, raka, device, tehtnice in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek, je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

 

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 6x 5,7 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici sta dodana dva čudovita cirkona. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.