Ogrlica SRČNA BOJEVNICA – kristal tigrovo oko

110,00

NAMEN: Ogrlica Srčna bojevnica bo podprla vaše srčne želje tako, da vam bo nežno, a odločno dodala pogum, da si boste končno res globoko pogledali v globino duše in spustili vse svoje: »Kaj bodo pa drugi rekli?«, »Ne morem …«, »Bojim se …« Ta ogrlica vam bo pomagala brez strahu prepoznati svoje srčne kakovosti in jih ponosno pokazati svetu. Saj je že čas, kajne?

KRISTAL: Ogrlica objema tigrovo oko, ki dodatno podpira posameznikovo samozavest, moč, stabilnost in jasnost pri izražanju odločitev, hkrati pa ima izjemno sposobnost pomirjanja. Ogrlici so dodani tudi kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko tigrovo oko podpira znamenje dvojčkov, leva in kozoroga oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

video:

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 8 x 3,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Obesek krasi pet kristalov Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga max.80 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.