Ogrlica STRASTNA IN ODLOČENA – kristal rdeče tigrovo oko

110,00

NAMEN: Ogrlica Strastna in odločena s prijetno toploto ognja greje tiste ideje in dele vas, ki jih napada neodločnost in preveliko prepuščanje drugim in usodi. Z njo se boste lažje odločali glede velikih ali pa vsakdanjih stvari. S to živahno ogrlico boste lažje življenju rekla: »Da!«, pa tudi če bo to pomenilo, da boste nečemu ali nekomu zato večkrat morali reči: »Ne.« Tako boste naredili lažjo in bolj prehodno pot, preko katere se bodo v vsem sijaju lahko pokazale vaše srčne želje in vse tisto, za kar ste v resnici tukaj.

KRISTAL: Ogrlica objema kristal rdeče tigrovo oko, ki ima veliko moč prizemljitve, hkrati pa zna stabilizirati svetlo in temno plat ter uravnovesiti pozitivne in negativne energije v in okoli nas. Rdeče tigrovo oko osvobaja ujete energije, sprošča čustva in ugodno vliva na stabilnost. S tem kristalom postanemo opazni.

Ogrlici sta dodana dva čudovita cirkona.

ASTRO: Astrološko rdeče tigrovo oko podpira znamenje dvojčka, raka strelca oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 7 x 2,7 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici sta dodana dva čudovita cirkona. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.