Ogrlica VEDNO PRIZEMLJENA – kristal labradorit

110,00

NAMEN: Ogrlica Vedno prizemljena v sebi nosi moč mogočnega hrasta, ki lahko le zaradi močnih korenin kljubuje viharjem. Kadar ste pomirjeni sami s seboj, s svojo preteklostjo in predniki, takrat so vaše korenine trdne in globoko zasidrane. S take pozicije lahko plešete svoj ples življenja brez strahu ne glede na to, ali zunaj piha burja, treskajo strele ali pa se vrtite v pomladnem soncu pod cvetočo češnjo. Srce lahko prisluhne svojim resničnim željam le, kadar smo v celoti prizemljeni in živimo v trenutku.

KRISTAL: Ogrlica objema kristal labradorit, ki ščiti posameznikovo avrično polje, krepi intuitivne sposobnosti, telepatijo ter jasnovidnost. Spodbuja neustavljivo željo po spremembah, pustolovščinah in duhovnem prebujenju.

Ogrlici so dodani tudi čudoviti cirkoni.

ASTRO: Astrološko labradorit podpira znamenje kozoroga, vodnarja, škorpijona in strelca oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica Vedno prizemljena je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 6,5 x 5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici sta dodana dva čudovita cirkona. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.67 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.