Ogrlica VZHAJAJOČE VESELJE – kristal karneol

110,00

NAMEN: Ogrlica Vzhajajoče veselje ima v sebi moč, da vam na obrez prikliče nasmešek kar tako, tudi ko sta zunaj mraz in sivina, tudi ko morda ne gre vse povsem po pričakovanjih. Z njo se bo okrepilo zavedanje, da je dovolj in vse, kar resnično potrebujte, to, da živite. Veselje zaradi in do življenja je tudi ključ do pomirjenega in zadovoljnega srca. Obup, žalost in depresija se bodo z lahkoto razblinili, kadar bodo opravili svojo nalogo, s tem pa tudi vaše počutje ne bo vztrajalo v sivini samo zato, ker je nanjo morda navajeno.

KRISTAL: Ogrlica objema karneol, ki je izjemen kristal za zaščito. Njegova moč krepi ljubezenske odnose in poživlja ohlajena čustva. Tudi do samega sebe. Je glasnik ustvarjalnosti, samozavesti in plodnosti. Ogrlici so dodani tudi kristali Swarovski.

ASTRO: Astrološko karneol podpira znamenje ovna, raka, device, tehtnice in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 7 x 3 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici so dodani trije kristalčki Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.