Ogrlica With love ( Luna)

35,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Lune v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejša Lunina vibracija je čista ljubezen, brezpogojno sprejemanje sebe in drugih, nežnost in srčnost. Senzibilnost, sočutje in zaupanje so lastnosti, ki jih odraža odprto srce ter globoka vera, da bo vse v redu, saj univerzum vedno deluje za nas in naše največje dobro.

Lunino spiritualno sporočilo: Vesolje sliši našo hvaležnost takrat, ko smo globoko v sebi zadovoljni.

Selena je ime boginje Lune v grški mitologiji.

Selena (Luna) je bila hčerka Titana Hiperiona in njegove žene Tije, rojena na grškem otoku Rodosu. Bila je ne le lepa, ampak tudi pametna ženska. Vedela je za vse zvezde in najbolj dolgoletne skrivnosti neba. Selena je imela eno veliko in edino ljubezen – mladeniča Endimiona, ki ga je bog Zevs zaradi svojega ljubosumja do Selene obsodil na večni spanec. Da bi ga prebudila, se je Selena vsako noč odpravila na pot čez goro Latmosu. Kljub temu, da ga je poljubljala s svojimi žarki, ga ni mogla prebuditi.

Mitološka zgodba pripoveduje, da sta kljub njegovemu večnemu spancu imela s Seleno petdeset hčerk, kar predstavlja petdeset luninih ciklusov (mesecev), ki so se odvijali med dvema olimpijskima igrama.

Prve antične olimpijske igre so se namreč dogajale v rojstnem kraju Endimiona, v Elidi, 776 let pr.n.š.

Lunina vibracija je sorodna rojenim v znamenju Raka ali pa tistim,  ki imajo podznak ali Luno v Raku. Med drugim nam je Lunina energija v pomoč, ko si želimo več čustvene stabilnosti, nežnosti in srčnosti ter sposobnosti, da se brez strahu odpremo in ljubimo, da si dovolimo začutiti bližino in sprejetost.

Dodatna podpora:

Barva: bela in svetlo smaragdna

Kristal: Smaragd

Bachove kapljice: za znamenje Raka – Chicory

Eterično olje: Pelargonija, Jasmin, Rimska kamilica, Neroli

*ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Size Chart

Obesek v velikosti4,5 cm je ročno izdelan iz kvalitetne polimerne mase. Zaščiten je s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica je prilagodljive dolžine, max. 64 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.