Ogrlica ZAVESTNO TUKAJ IN ZDAJ – kristal labradorit

90,00

NAMEN: Ogrlica Zavestno tukaj in zdaj nosi v sebi središče sveta in vas s svojo prisotnostjo vsak trenutek nežno prizemljuje, tudi ko pozabite na vse in odplavate daleč stran. Le kadar ste v času, prostoru in svojem srcu prisotni, se lahko zgodijo čarovnije, ki vplivajo na dolgoročne spremembe, ki si jih tako želite. Včeraj ne obstaja več, jutri bo vedno le jutri. Vse, kar je, je danes. Napolnite ga s svojo prisotnostjo in dan za dnem stopajte po poti srca.

KRISTAL: Ogrlica objema kristal labradorit, ki ščiti posameznikovo avrično polje, krepi intuitivne sposobnosti, telepatijo ter jasnovidnost. Spodbuja neustavljivo željo po spremembah, pustolovščinah in duhovnem prebujenju. Ogrlici je dodan tudi čudovit cirkon.

ASTRO: Astrološko labradorit podpira znamenje kozoroga, vodnarja, škorpijona in strelca oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 5 x 3 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan čudovit cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.