Ogrlica Zdravilna kraljica – kristal malahit

100,00

NAMEN: Ogrlica Zdravilna kraljica vas kliče, da ozdravite vse svoje poglede, namere, misli, besede in dejanja, s katerim sebe pomanjšujete, včasih celo ponižujete. Zdravilna kraljica vam predaja svojo krono, da se boste naučili hodili pokončno, ponosno in radostno. A ne zato, da boste drugim dokazali, da ste v redu, temveč zato, ker ste v redu in si zaslužite najboljše. Ko boste sebi v srcu namenili najlepše mesto, boste kar na enkrat vedeli, kam, kako in s kom naprej v svet in življenje.

KRISTAL: Ogrlica objema malahit, ki je najbolj znan kot kristal transformacije. Prinaša premike, spremembe, še prej pa željo po njih. Ima velik vpliv za srčno čakro, hkrati pa lahko s polaganjem na tretje oko odpira vrata vizijam, jasnovidnosti in drugim uvidom. Malahit spodbuja v telesu tudi energijska središča samozdravljenja in prinaša v življenje več ravnovesja v telesu in duši. Ogrlici je dodan tudi kristal Swarovski.

ASTRO: Astrološko malahit podpira znamenje device, strelca, kozoroga in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo, kristal pa je informiran za podporo manifestaciji srčnih želja.

*umetniški izdelek je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 5 x 3,8 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.66 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.