Ogrlica ZMAJEV POGUM – kristal malahit

110,00

NAMEN: Ogrlica Zmajev pogum je ogrlica za pogum. Odločno vas vodi po poti življenja in višjega poslanstva, četudi vas občasno zajamejo meglice neodločnosti, nesigurnosti in občutka nemoči. Zmajeve energije vas vedno vztrajno peljejo naprej, da začnete, nadaljujete ali dokončate stvari, ki so pomembne na vas in vaše življenje. Pogum je krona zmagovalk, pogum je zmaga, ki iz sivine ustvarja kraljice.

KRISTAL: Ogrlica objema malahit, ki je najbolj znan kot kristal transformacije. Prinaša premike, spremembe, še prej pa željo po njih. Ima velik vpliv za srčno čakro, hkrati pa lahko s polaganjem na tretje oko odpira vrata vizijam, jasnovidnosti in drugim uvidom. Malahit spodbuja v telesu tudi energijska središča samozdravljenja in prinaša v življenje več ravnovesja v telesu in duši.

Ogrlici so dodani tudi čudoviti cirkoni.

ASTRO: Astrološko malahit podpira znamenje device, strelca, kozoroga in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

Ni na zalogi

Size Chart

Velikost obeska: 3,5 x 8 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici je dodan cirkon. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.68 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.