Akcija!

Ogrlica Bridges (Uran)

23,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Urana v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo planetu Uranu so svoboda in neodvisnost, humanost, povezovanje, kozmična zavest, kreativnost, originalne ideje, izumiteljstvo in avtentičnost.

Spiritualno sporočilo: To kar je na nekem nivoju uničujoče, je lahko na drugem nivoju božansko.

Uran je v grški mitologiji predstavljen kot bog neba

Uran je bil v grški mitologiji bog, ki je poosebljal nebo in je eno od grških prvotnih božanstev. Uran in Gaja sta bila starša prve generacije Titanov in prednika večine grških bogov. S prestola ga je vrgel Titan Kronos, ki ga je kastriral, iz morske pene, ki je vzkipela okrog odsekanih splonih organov, pa se je rodila Afrodita. Nekateri miti trdijo da je njegov »plašč« sedanja atmosfera. Okoli Zemlje se je ovil, da bi dvoril boginji Zemlje Gaji.

Uranova vibracija je sorodna rojenim v znamenju Vodnarja ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Vodnarju. Med drugim nam je Uranova energija v pomoč, ko potrebujemo več samospoštovanja, neodvisnosti in osebne svobode, ko se želimo odpreti novim priložnostim in želimo izraziti svojo originalnost in kreativnost.

 

Dodatna podpora:

Barva: svetlo modra, srebrna

Kristal: Rutil kvarz

Bachove kapljice: za znamenje Vodnarja – Water Violet

Eterična olja: Japonska meta, Evkalipt, Verbena, Kakav, Limonska trava, Poprova meta

 

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek ima leseno podlago (fi 3,5 cm) in unikatno mandalo (fi 2,5 cm) iz polimerne gline na osnovni čebeljega voska. Zaščitena je z lakom na vodni osnovi. Ročno pletena makrame vrvica je črne barve in prilagodljive dolžine - cca. 60 cm.