Ogrlica Elegance (Saturn)

35,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Saturna v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo Saturnu so vztrajnost, skromnost, disciplina in red, zrelost, integriteta, odgovornost, profesionalnost, zanesljivost, predstavlja tudi resnost in natančnost.

Spiritualno sporočilo: Vse kar se človeku v življenju dogaja, nastaja skozi čas, kot rezultat njegove komunikacije s seboj. Kar seješ to žanješ.

Saturna poznamo kot božanstvo iz rimske mitologije, v grški mitologiji pa je bil Kronos – bog časa in gospodar karme.

Saturnova soproga je bila Ops, s katero je imel šest otrok, Jupitra, Neptuna, Plutona, Junono, Cerero in Vesto. Bog Saturn je bil zelo spoštovan s strani prebivalcev starega Rima. Po mitih je bil on tisti, ki je ljudi poučeval o umetnosti kmetovanja, vinogradništva in civiliziranega življenja.

Nekateri ljudje so verjeli, da ima Saturn del moči nad kraljestvom mrtvih. Stari Rimljani so ga začeli častiti kot boga zlate dobe. V zlati dobi so Rimljani živeli mirno, niso vedeli za suženjstvo in revščino. Nepremičninska neenakost in osebna lastnina ljudem niso bili znani. V času vladanja Saturna je bilo vse skupno.

Saturnova vibracija je sorodna rojenim v znamenju Kozoroga ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Kozorogu. Med drugim nam je Saturnova kvaliteta v pomoč, ko potrebujemo več osredotočenosti in discipline, da uresničimo zastavljeni cilj, da sprejmemo odgovornost za svoje življenje in spoznamo, da lahko žanjemo le tisto kar smo sejali.

Dodatna podpora:

Barva: rjava in črna

Dragi/poldragi kamni: Diamant

Bachove kapljice: za znamenje Kozoroga – Mimulus

Eterična olja: Majaron, Bor, Brin, Cipresa

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Unikata ogrlica (premer cca. 5,5 cm) je izdelana iz polimerne mase na osnovi čebeljega voska in zaščitena z  epoxi smolo. Ročno pletena makrame vrvica je črne barve, prilagodljive dolžine, dolga max.53 cm. Obesek krasi 5 kristalčkov Swarovski, vrvico pa steklene perle in hematit. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.