10 razlogov, zakaj nositi energijski nakit

 

 

Vsak naš korak je energija, prav tako vsak naš pogled, vsaka naša misel. Energija – naj bo sončna ali senčna – odseva prav v vsaki človeški celici, prav tako pa tudi v vsakem atomu sveta.

 

Predvsem ženske takšne in drugačne energije čutimo in zaznavamo še bolj, zato se včasih zazdi, kot da nas veter premetava sem in tja. Da ostajamo čuječe in čuteče, odprte do sveta, a vseeno prizemljene, si pogosto pomagamo z različnimi energijskimi tehnikami in izdelki, ki podpirajo našo energijo in namere.

 

Kako ti energijski nakit lahko pomaga?

Energijski nakit z mandalo ali kozmični nakit, ki sem ga povezala z vibracijo planetov našega osončja, ima množico prednosti. Da ga boš nosila še z večjim veseljem in zavedanjem, se vsakokrat spomni na 10 dobrih razlogov za to – čeprav jih je v resnici še precej več.

  1. Energijski nakit vzpodbuja ravnovesje telesa in duha.
  2. Nošenje energijskega nakita ustvarja občutek osebnega zadovoljstva.
  3. Ob nošenju energijskega nakita začutiš svojo lastno vrednost.
  4. Energijski nakit – sploh intuitivno izbran boža žensko dušo in krepi zdravo ženstvenost.
  5. Tak nakit te s svojo energijo nevidno vodi po poti tvojega srca.
  6. Mandale na nakitu podpirajo tvojo celovitost, popolnost in kroženje energije.
  7. Energijski nakit glede na svojo barvo in vzorce podpira čakre v telesu. Srčna čakra na primer obožuje zeleno in rožnato.
  8. S kozmičnim ali energijskim nakitom prejmeš njegovo spiritualno sporočilo.
  9. Harmonija te bo z njim spremljala prav na vsakem koraku in v vsakem vremenu življenja.
  10. Energijski izdelki, predvsem pa nakit, opogumljajo, da upaš prisluhniti tudi srcu in ne le možganom. Podpirajo princip iti s tokom in tako na najbolj neverjetne načine omogočijo, da se dotakneš globin ali višav duše ter življenja.

 

Kako boš prav izbrala energijski nakit zase?

Pri izboru energijskega nakita ne obstaja »prav« ali »narobe«, ker je vse prav. Vsak kos nakita te bo podpiral ob določeni situaciji ali razmerah, tako da denar za tako investicijo nikoli ne bo vržen stran. Najbolje pa se je ob nakupu povezati s svojim srcem in izbrati čimbolj intuitivno, kar po domače povedano pomeni, da si izbereš tisti kos, ki ti je tisti trenutek najbolj všeč, čeprav boš morda v sebi čutila, da bi bilo mogoče »prav« izbrati drugega. Pusti višji energiji, obliki, barvam in tvojemu razpoloženju, da izberejo.

Dobra darila so izbrana s srcem

Energijski ali kozmični nakit je lahko krasno darilo ob najrazličnejših priložnostih, slavjih in prelomnicah. Lepo ga je podariti drugim, pa tudi sebi. Naj te tudi pri izbiri za druge vodi intuicija v povezavi z osebo, ki ji ga želiš podariti. Intuicija te zna presenetiti s svojim izborom, prav tako pa tudi obdarovanec ali obdarovanka s svojim navdušenjem, ko ga prejme. Če v svojo izbiro nisi najbolj prepričana, lahko vedno izbereš darilni bon, s katerim si bo obdarovana oseba lahko energijski kos srčnega nakita izbrala sama.

 

Naj te Kozmični nakit in energije planetov razveseljujejo in obdajajo s svetlobo in ljubeznijo celotnega stvarstva.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

1 + 7 =