Razstava unikatnih mandal

od 14.9. do 3.10. 2020, v knjižnici Makse Samsa v Ilirski Bistrici

Razstava z naslovom POVABI SREČO V SVOJE ŽIVLJENJE Z ENERGIJO KOZMIČNIH MANDAL ustvarjalke Marjance Vergan, bo nepozaben dogodek za vse ljubitelje kozmičnih mandal. Mandale bo mogoče tudi kupiti.

 

Na kratko o mandalah

Mandale so osnovni simbol pri osredotočanju, meditaciji, osebnostno zrelostnem procesu, zaščiti in zdravljenju. Med ustvarjanjem in opazovanjem mandal začutimo, kako nas s svojo energijo nežno prebujajo. Preko barv, oblik in vzorcev v naše življenje prinašajo občutek urejenosti, stabilnosti in strukture. V njihovi prisotnosti začutimo harmonijo in lepoto popolnosti tudi v sebi…
Mandale se s svojo pozitivno vibracijo na skrivnosten način dotaknejo naše in s svojo vibracijo, barvno kombinacijo in geometrijskim vzorcem v naše življenje prinesejo harmonijo in ravnovesje. Vibracija mandale povezuje vsa nasprotja, tako v nas kot tudi zunaj nas. Združevanje nasprotij pa predstavlja zavest samo po sebi. Mandala je namreč kozmični diagram in ključ do enosti.

O avtorici Marjanci Vergan

Ko postaviš pravo vprašanje pravijo, da dobiš tudi pravi odgovor. In sem se vprašala:

»Kako lahko združim vse kar sem do sedaj počela, kako lahko združim vse moje
«ljubezni«….design, astrologijo in nenehno iskanje smisla v vsem kar počnem?«

Odgovor sem našla v Mandali. Mandali, ki je ena sama harmonija, spiritualnost, duhovnost, lepota, enostavnost, red in smisel, v Mandali, ki kot osebni talisman (izdelan na osnovi astrološke karte posameznika in njegovega izbranega cilja) premore energijo manifestacije željenega.

 Študij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije so mi bili v pomoč, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim občutkom, poslušala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega »pravega jaza«. Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti …. a hkrati vedno tu, v moji bližini.

Z veseljem vas bom z Mandalami na tisoč in en način razveseljevala in vam bom v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to omogočile meni.

 

ogled intervjuja 

Imaš vprašanje zame? Pošlji mi sporočilo.

12 + 13 =