RAZSTAVA MANDAL

Razstava članov Salvadorjevega kluba

Ljubljana Emporium od 22. 6. do 22.7. 2021

Sodelovanje na skupinski razstavi z delom Mandala THE RISING SUN.

V torek, 22. 6. 2021, smo slovesno otvorili razstavo Salvadorjevega kluba Zavoda AAMI, kjer se s svojimi deli predstavlja 35 članov. Enomesečna razstava poteka v AAMI Underground Gallery, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma v BTC City-ju Ljubljana. Vabljeni k ogledu razstave, ki bo odprta do 22.7.2021.

 

O avtorici Marjanci Vergan

»Študij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije so mi bili v pomoč, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim občutkom, poslušala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega “pravega jaza”, Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti …. a hkrati vedno tu, v moji bližini. Z veseljem vas bom z mandalami na tisoč in en način razveseljevala in vam bom v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to omogočile meni.«

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR C.A.P., astroterapevtka, energijska astrologinja, certificiran Hooponopono praktik ter intuitive & success coach.
www.mandala4you.com
Marjanca Vergan

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

8 + 1 =