Astrološki Reading

Tvoji duhovni živalski vodniki

 

»Da bi razumeli mehanizme usode, je nujno, da se poglobimo v zgodbe o živalih. Živali ustvarjajo energijsko pot našega preživetja in ta energija ima svojo obliko in inteligenco – ravno tako kot vsaka žival poseduje svojo instinktivno naravo, ki je spoj določene energije in inteligence«

Aleksandar Imširagić

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALJSKI VODNIKI zajema razlago tvoje osnovne energije, osebnosti, značaja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedaš, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Reading zajema razlago energij, s katerimi si se rodil/a in v katero smer naj bi se razvijala tvoja duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira.  Poleg osnovnega razumevanja tvojega značaja,  ugotovimo, kdo so tvoji 3 primarni duhovni živalski vodniki. Kajti vsi imamo v sebi tudi svoj instinkt, nagon, oz. energijo, ki je sorodna kvaliteti določene divje živali.

Ta reading je dobra izbira zate če te zanima kako lahko globlje spoznaš sebe, če želiš razumeti svoje delovanje ter prepoznati svoje skrite potenciale in jih v polnosti aktivirati. Spoznal/a boš spiritualna sporočila, ki jih potrebuješ za svojo pravo integracijo, za razvoj celovite osebnosti.  Reading vključuje duhovnega živalskega vodnika tvoje osebne poti, njegovega pomočnika in vodnika, ki predstavlja kaj je tvoj cilj. Zajema tudi razlago vseh treh duhovnih vodnikov, rituale, da se boš z njmi energijsko povezal/a ter sporočila, ki jih ima vsak od tvojih vodnikov zate.

90 minutni astrološki reading vključuje:

  • Izračun vodnika življenjske poti in njegovih dveh pomočnikov
  • Zvočni ali video zapis readinga
  • Zvočni zapis za izvajanje ritualov za vse tri vodnike
  • Astrološko karto – izris

 

Več o Duhovnih živalskih vodnikih – v videu.

Tvoja investicija je 149 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošlji po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na reading. Na tvoj e-naslov ti bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka preko spletne aplikacije Zoom.

Imaš vprašanje zame?

2 + 1 =

Mandala 4 you