Astrološki Reading

Tvoji duhovni živalski vodniki

 

»Da bi razumeli mehanizme usode, je nujno, da se poglobimo v zgodbe o živalih. Živali ustvarjajo energijsko pot našega preživetja in ta energija ima svojo obliko in inteligenco – ravno tako kot vsaka žival poseduje svojo instinktivno naravo, ki je spoj določene energije in inteligence«

Aleksandar Imširagić

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALJSKI VODNIKI zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, značaja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje, v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Poleg osnovnega razumevanja vaše astrološke karte, na podlagi njenih simbolov ugotovimo, kdo so vaši trije primarni duhovni živalski vodniki. Kajti vsi imamo v sebi tudi svoj instinkt, nagon, oz. energijo, ki je sorodna kvaliteti določene divje živali.

Za astrološki reading z duhovnimi živalskimi vodniki se večinoma odločajo ljudje, ki si želijo z delom na sebi seči do globljega spoznavanja samega sebe in želijo razumeti svoje delovanje. Primeren je za vse, ki si želijo prepoznati svoje skrite potenciale in jih v polnosti aktivirati. V posvetu dobijo informacijo o svojih duhovnih živalskih vodnikih. To so duhovne energije, ki jih človek potrebuje za svojo pravo integracijo, za razvoj celovite osebnosti, ki mu je bila namenjena v tej inkarnaciji. Posvet vključuje duhovnega živalskega vodnika osebne poti, njegovega pomočnika in vodnika, ki predstavlja cilj v življenju osebe. Zajema tudi razlago vseh treh duhovnih vodnikov, rituale za vzpostavitev povezave z njihovimi energijami in sporočila, ki jih imajo duhovni živalski vodniki.

90 minutni astrološki reading vključuje:

  • Izračun vodnika življenjske poti in njegovih dveh pomočnikov
  • Zvočni ali video zapis konzutacije
  • Zvočni zapis izvajanja ritualov za vse tri vodnike
  • Astrološko karto – izris

 

Več o Duhovnih živalskih vodnikih – v videu.

Vaša investicija je 120 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na vaš e-naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači, po telefonu ali preko spletne plaforme Zoom.

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja, ki je 3 letni študij astrologije l. 2018 uspešno nadgradila z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je l. 2019 na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje? Kontaktirajte me

14 + 7 =

Mandala 4 you