Razstava Talismanskih mandal

od 10.6. do 1.7. 2021, BTC – hala A2

Ideja za kreiranje Talismanskih mandal je nastala kot posledica združevanja. Marjanca Vergan, kreatorka talismanskih mandal, je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom. Poleg astrologije, ki jo je študirala na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu je zaključila tudi program astroterapije – Astrohealinga, Energijsko psihologijo in je cetrificiran Intuitive & success coach in Hoonopono praktik.

Znanje astrologije, energijske psihologije in designa je uspešno združila v kreacijo osebnih talismanov, ki so izdelani na podlagi astrološke karte posameznika s točno določenim namenom – ciljem. Namen je lahko izražen kot želja za dobrim zdravjem, obiljem, kvalitetnimi odnosi, uspehom v poslu, učenju…

Za vsak uresničen namen oz. željeno manifestacijo, pa potrebujemo jasen namen, energijo, prostor in čas. In Talisman vsebuje vse 4 dejavnike.

Poleg Talismanskih mandal Marjanca ustvarja tudi kozmične mandale, ki so povezane z energijskimi centri – čakrami. Vsak planet ima namreč odgovarjajočo korespondenco z energijskimi centri v našem telesu. In mandale s svojo barvno frekvenco in simbolno vibracijo pozitivno vplivajo na naše počutje.

Vabljeni na ogled razstave Talismanskih mandal, od 10.6. do 1.7. 20201, BTC – hala A2, prostor 19.

Otvoritev bo 10.junija 2021, ob 18:00.

Razstavni prostor bo odprt ob torkih in sredah od 14 do 20 ure, ob četrkih pa od 9 do 14 ure.

Program razstave – tematski dnevi:

Ob torkih: Ustvarjanje mandal

Ob sredah: Pomen Talismanskih mandal + ustvarjanje mandal

Ob četrtkih: Astrologija in umetnost + ustvarjanje mandal

Imaš vprašanje zame? Pošlji mi sporočilo.

5 + 3 =