Razstava Talismanskih mandal

od 6.11.. do 4.12. 2020, BTC – hala A 

Ideja za kreiranje Talismanskih mandal je nastala kot posledica združevanja. Marjanca Vergan, kreatorka talismanskih mandal, je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom. Poleg astrologije, ki jo je študirala na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu je zaključila tudi program astroterapije – Astrohealinga, Energijsko psihologijo in je cetrificiran Intuitive & success coach in Hoonopono praktik.

Znanje astrologije, energijske psihologije in designa je uspešno združila v kreacijo osebnih talismanov, ki so izdelani na podlagi astrološke karte posameznika s točno določenim namenom – ciljem. Namen je lahko izražen kot želja za dobrim zdravjem, obiljem, kvalitetnimi odnosi, uspehom v poslu, učenju…

Za vsak uresničen namen oz. željeno manifestacijo, pa potrebujemo jasen namen, energijo, prostor in čas. In Talisman vsebuje vse 4 dejavnike.

Poleg Talismanskih mandal Marjanca ustvarja tudi kozmične mandale, ki so povezane z energijskimi centri – čakrami. Vsak planet ima namreč odgovarjajočo korespondenco z energijskimi centri v našem telesu. In mandale s svojo barvno frekvenco in simbolno vibracijo pozitivno vplivajo na naše počutje.

Marjanca Vergan se poleg kreiranja mandal ukvarja z astrološkimi readingi, za katere je potrebno predhodno naročilo:
– Spoznaj načrt svoje Duše
– Sporočila tvojih Angelov
– Tvoji Duhovni živalski vodniki

Vabljeni na ogled razstave Talismanskih mandal, od 6.11. do 4.12. 2020, BTC – hala A 

Otvoritev bo 6. novembra 2020, ob 17:30.

Razstavni prostor bo odprt od ponedeljka do petka od 14 – 20 ure in ob sobotah od 9 – 12 ure.

Program razstave – tematski dnevi:

Ob sredah: Vabljeni vsi, ki bi radi izvedeli kaj so Talismanske mandale
Ob četrtkih: Vabljeni ljubitelji Astrologije in umetnosti

 

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitive & success coach

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

8 + 1 =