RAZSTAVA MANDAL

Razstava v Pragi - Slovanský dům

od oktobra 2021 do februarja 2022

Z mandalo IN SPIRIT se je Marjanca Vergan udeležila mednarodne razstave v Pragi, v poteka v poslovnih prostorih enega od najlepših nakupovalnih centrov v Pragi – Slovanský dům. Razstava je na ogled od oktobra 2021 do konca februarja 2022 in na njej so predstavljena izjemna likovna dela naslednjih umetnikov: Kora Corina Art, Dejan Kobilica, Igor Nemec, Marjanca Vergan, Janna Emma Spodniakova, Razzak Jubayer, dr. Iztok Retar in Milena Šimunič.

Razstava poteka v organizaciji Instituta Atelje Art Murn International.

 

O avtorici Marjanci Vergan

»Študij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije so mi bili v pomoč, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim občutkom, poslušala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega “pravega jaza”, Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti …. a hkrati vedno tu, v moji bližini. Z veseljem vas bom z mandalami na tisoč in en način razveseljevala in vam bom v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to omogočile meni.«

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR C.A.P., astroterapevtka, energijska astrologinja, certificiran Hooponopono praktik ter intuitive & success coach.
www.mandala4you.com
Marjanca Vergan

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

13 + 15 =