Marjanca Vergan

Astrologinja in ustvarjalka kozmičnih mandal

 

Sem Marjanca Vergan in zate ustvarjam Kozmične mandale, ki tvoj prostor energijsko napolnijo, tebi pa pomagajo pri povezavi s svojo dušo in srčno izbranimi nameni.

Mandalo po tvoji želji tudi s posebnim ritualom posvetim tako, da jo povežem s tabo in tvojim izbranim namenom.

 

Po osnovnem poklicu sem grafična oblikovalka. V svojih zrelih letih pa me je pozval študij spiritualnih ved.  Sem profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research.). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

 

Obožujem potovanja, rada raziskujem nevidno, neizmerno rada se učim in berem.

Sem nežna, a tudi poguma mi ne manjka. Rada imam šport, v karateju pa sem si priborila zeleni pas!

Moja velika želja je, da bi znala lepo peti, pa žal nimam talenta…

Lepota in raziskovanje vsega kar očem ni vidno me od vedno privlači. 

»Mandale z veliko veselja in ljubezni naslikam tako, da svoj navdih prenesem na papir ali platno. Vsaka je unikatna in ima svoje vibracijsko sporčilo. Z veseljem te bom z Mandalami na 1001 način razveseljevala in ti bila v pomoč, da boš v svoje življenje zlahka privabil/a SREČO, tako kot so Mandale to omogočile meni. »

Kako sem odkrila svoj dar in svoje poslanstvo

Preberi več…

Imaš vprašanje zame?

2 + 10 =

Mandala 4 you