Astrološki Reading

Spoznaj načrt svoje duše

 

»Duhovnost je najbolj praktična stvar na svetu! A zakoni Univerzuma, njihovo poznavanje in redna uporaba, nam dajejo način za resnično, živečo, vsakodnevno širjenje energije, vizije, možnosti in tvojih darov za vse večje število ljudi na svetu.

Zato si tukaj, da živiš svoj namen!«

Lea Imširagić

Astrološki  reading: SPOZNAJ NAČRT SVOJE DUŠE 

Zajema razlago tvoje energije, osebnosti, značaja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedaš, dotakne pa se tudi šibkih. Reading zajema spoznavanje energij, s katerimi si se rodil/a in v katero smer naj bi se razvijal/a tvoja duša. Kaj te na tej poti ovira oz. podpira. Spoznal/a boš namen, s katerim je tvoja duša prišla na ta svet. Česa se učiš  v tej inkarnaciji? Kaj je smisel tvojega življenja in vsega, kar se ti dogaja? Kakšen je načrt tvoje duše? Mogoče je njen namen, da slišiš pravo resnico, mogoče je to soočanje z globokimi čustvi, razvijanje samozavedanja in samozavesti, razvijanje modrosti skozi izkušnje, potreba po samo sprejemanju in ljubezni, pomoči drugim …..Kaj si je tvoja duša izbrala, da se bo naučila, spoznala in izkusila? Bliže, kot sI sebi, boljE kot se poznaš in izpolnjuješ potrebe svoje duše, bolj radostno živiš, srečno in lahkotno.

60 minutni astrološki reading vključuje:

  • Odkritje načrta tvoje duše
  • Zvočni ali video zapis readinga
  • Astrološko karto – izris

Tvoja investicija je 120 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošlji po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročam se na reading. Na  tvoj e-naslov ti bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Reading poteka preko spletne aplikacije Zoom.

Imaš vprašanje zame?

5 + 14 =

Mandala 4 you