Astrološki Reading

Spoznaj načrt svoje duše

 

»Duhovnost je najbolj praktična stvar na svetu! A zakoni Univerzuma, njihovo poznavanje in redna uporaba, nam dajejo način za resnično, živečo, vsakodnevno širjenje energije, vizije, možnosti in tvojih darov za vse večje število ljudi na svetu.

Zato si tukaj, da živiš svoj namen!«

Lea Imširagić

Astrološki  reading: SPOZNAJ NAČRT SVOJE DUŠE 

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, značajev, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema spoznavanje energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje, v katerem se nahajate. Spoznali boste namen, s katerim je vaša duša prišla na ta svet. Česa se učite v tej inkarnaciji? Kaj je smisel vašega življenja in vsega, kar se vam dogaja? Kakšen je načrt vaše duše? Mogoče je njen namen, da slišite pravo resnico, mogoče je to soočanje z globokimi čustvi, razvijanje samozavedanja in samozavesti, razvijanje modrosti skozi izkušnje, potreba po samosprejemanju in ljubezni, pomoči drugim …..Kaj si je vaša duša izbrala, da se bo naučila, spoznala in izkusila? Bliže, kot smo sebi, bolj kot se poznamo in izpolnjujemo potrebe svoje duše, bolj živimo radostno, srečno in lahkotno.

Za astrološko intuitivni reading se največkrat odločajo ljudje, ki jih zanima globlji smisel življenja, namen in potek potovanja skozi čas, ki si ga je izbrala njihova duša.

60 minutni astrološki reading vključuje:

  • Odkritje načrta vaše duše
  • Zvočni ali video zapis konzultacije
  • Astrološko karto – izris

Vaša investicija je 90 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na vaš e-naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači, po telefonu ali preko spletne plaforme Zoom.

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja, ki je 3 letni študij astrologije l. 2018 uspešno nadgradila z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je l. 2019 na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

 Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje? Kontaktirajte me

10 + 15 =

Mandala 4 you