Kako sem odkrila svoj dar in svoje poslanstvo

 

S tabo želim podeliti svojo zgodbo, saj verjamem, da smo s svojimi osebnimi izkušnjami in zgodbami drug drugemu lahko v veliko pomoč in vzpodbudo.

V sredini življenja se je moja situacija popolnoma spremenila. Okoliščine so me iz družbene aktivnosti, množice potovanj in opravljanja dveh služb hkrati, potisnile v svojevrstno izolacijo. Takrat še nisem vedela, da stopam v obdobje Sade satija, ki je predvsem namenjeno duhovni rasti in notranji preobrazbi. To je nekje 7 let in pol trajajoče obdobje, ko tranzitni Saturn preide v znamenje, ki se nahaja pred znamenjem v katerem imamo v svoji astrološki karti postavljeno Luno in traja dokler ne zapusti še znamenja, ki se nahaja za njo. Obdobje Sade satija se dogaja vsakih 29 let, odvisno je seveda kdaj ga prvič doživimo. Veliki učitelj Saturn me je v tem času postavil v takšno situacijo, da sem bila »primorana« zaključiti obe službi, znašla sem se sredi ločitve in selitve v novi kraj. Kar naenkrat sem imela občutek, kot da sem kaznovana, kot da se mi svet sesuva in vse kar sem do sedaj počela, izginja v prah….

 

V istem trenutku je hkrati prišla tudi pomoč – »rešilna bilka«. Pot me je vodila na študij astrologije in astrohealinga in tako se je mojih naslednjih 7 let in pol spremenilo v zelo zanimivo učilnico in izkustveno prakso.

Študij astrologije, spoznavanje sebe, podzavestnih vzorcev in odkrivanje vseh tistih skritih kotičkov, soočanje s svojimi občutki, s čustvenimi stanji, katerim bi se najraje izognila, vsa ta notranja preobrazba mi je počasi ostrila sliko….. Kdo sem, kaj si želim, kaj bi rada počela, v čem sem dobra, kje se skrivajo moji talenti, v čem je smisel življenja. 

Jasno sliko sem tako dobila, ko sem si na koncu postavila pravo vprašanje:

»Kako lahko združim vse kar sem do sedaj počela, kako lahko združim vse moje «ljubezni«….design, astrologijo in nenehno iskanje smisla v vsem kar počnem?«

Odgovor sem našla v Mandali. Mandali, ki je ena sama harmonija, spiritualnost, duhovnost, lepota, enostavnost, red in smisel, v Mandali, ki kot osebni talisman (izdelan na osnovi astrološke karte posameznika in njegovega izbranega cilja) premore energijo manifestacije željenega.

Študij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije, Hooponopona in intuitivnega coachinga so mi bili v pomoč, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim občutkom, poslušala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega »pravega jaza«. Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti …. a hkrati vedno tu, v moji bližini.

Zdaj sem neskončno hvaležna tem okoliščinam, velikemu učitelju Saturnu, ki me je potisnil v osamo in raziskovanje sebe, prijateljici, ki me je spodbudila k ustvarjanju, svojemu partnerju za nesebično pomoč in vzpodbudo ter hvaležna sebi za svojo vztrajnost, saj v zunanjem svetu tega nikoli ne bi našla.

 

Vabim te, da tudi ti spoznaš magični svet mandal in se mi pridružiš v brezplačnem Ritualu risanja mandale  ODKRIJ SVOJ DAR, SVOJE BOGASTVO!

Klikni na spodnjo sliko, ki te bo vodila do brezplačnega Rituala risanja mandale

Ves ta čas pa mi je bila v oporo še posebna afirmacija, ki jo želim podeliti s tabo, afirmacija je iz male knjižice z naslovom: Življenje je igra in kako jo igrati – Florence Scovel Shinn, ki mi jo je pred leti podarila moja mama:

»Brezmejni duh dovoli, da se božanski načrt mojega življenja uresniči, naj se izrazijo vse moje genialne sposobnosti in naj jasno vidim popolni načrt.«

Eden izmed osnovnih principov hermetizma je poznani Hermesov zakon, ki pravi: Kakor zgoraj, tako spodaj. Kakor znotraj, tako zunaj. In tej veliki spremembi, ki se je zgodila globoko v meni, sledi sprememba tudi v zunanjem svetu.

 

V mojih kreacijah, ki so ustvarjene zate, ki iščeš srečo, lepoto in dobro počutje, je vključena intuicija, znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila kot grafična oblikovalka, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja, certificiran Hooponopono praktik ter intuitive & success coach.