Astrološki Reading

Sporočila tvojih angelov

 

»Radost je čustvo, ki ustvarja svetlobo. Vsi astrološki pokazatelji, ki opisujejo inercijo bitja v natusu in govorijo o njegovih nezavednih potrebah – kar je ukaz usode –  dobivajo svoj smisel in srečen izid takrat, ko so prežeti s svetlobo. Svetloba je inteligentna sama po sebi,  osnovno enoto Inteligence Svetlobe pa predstavlja Angel.«

Aleksandar Imširagić

Astrološki reading » Sporočila mojih Angelov« zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, značaja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, pa tudi šibkih točk. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje, v katerem se nahajate. Spoznali boste ime angela, ki je povezan s položajem Sonca v vaši natalni karti. Kaj je njegov namen in koliko njegove svetlobe prepušča vaše Sonce. V kateri pentadi se nahaja, kateremu horu pripada, kakšna je njegova narava in kakšne potrebe bi bilo potrebno, da v življenju izpolnite, da lahko te svetlobne energije –  angela v polnosti uresničite. Posvet vključuje ime vašega Angela in njegov vizualni zapis, uro dneva, ko je njegova svetlobna energija najmočnejša in najbolj ugodna za meditacijo – mantra za meditacijo pa je ime Angela.

Za astrološki reading: Sporočila tvojih angelov, se odločajo ljudje, ki so jim angelska bitja pri srcu, ki nekako v sebi čutijo povezanost z njimi ali pa so jim enostavno naklonjeni.

Več v videu – Sporočila Angelov v astrološki karti.

90 minutni astrološki reading vključuje:

90 minutni astrološki reading vključuje:

  • Izračun imena vašega Angela
  • Zvočni ali video zapis konzultacije
  • Zvočni zapis namena, ki vam ga angel sporoča
  • Astrološko karto – izris

 O astrološkem readingu – več v video posnetku.

Vaša investicija je 120 eur

Naročilo na reading:

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na vaš e-naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači, po telefonu ali preko spletne plaforme Zoom.

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja, ki je 3 letni študij astrologije l. 2018 uspešno nadgradila z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je l. 2019 na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

 

Imate vprašanje? Kontaktirajte me

3 + 9 =

Mandala 4 you