Astrološki Reading

Sporočila tvojih angelov

 

»Radost je čustvo, ki ustvarja svetlobo. Vsi astrološki pokazatelji, ki opisujejo inercijo bitja v natusu in govorijo o njegovih nezavednih potrebah – kar je ukaz usode –  dobivajo svoj smisel in srečen izid takrat, ko so prežeti s svetlobo. Svetloba je inteligentna sama po sebi,  osnovno enoto Inteligence Svetlobe pa predstavlja Angel.«

Aleksandar Imširagić

Astrološki reading » Sporočila mojih Angelov« zajema razlago tvoje osnovne energije, osebnosti, značaja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedaš, pa tudi šibkih točk. Reading zajema razlago energij, s katerimi si se rodil/a in v katero smer naj bi se razvijala tvoja duša. Kaj te na tej poti ovira oz. podpira.  Izvedel/a boš ime angela, ki je povezan s položajem Sonca v tvoji natalni karti in predstavlja tvoj največji cilj.  Kaj je njegov namen in kako ga lahko uresničiš. V kateri pentadi se nahaja, kateremu horu pripada, kakšna je njegova narava in kakšne potrebe bi bilo potrebno, da v življenju izpolniš in uresničiš. Reading vključuje ime tvojega Angela in njegov vizualni zapis, uro dneva, ko je njegova svetlobna energija najmočnejša in je najbolj ugodna za meditacijo – mantra za meditacijo pa je ime Angela.

Več v videu – Sporočila Angelov v astrološki karti.

90 minutni astrološki reading vključuje:

 

  • Ime Angela tvojega Sonca
  • Zvočni ali video zapis readinga
  • Astrološko karto – izris

O astrološkem readingu – več v video posnetku.

Tvoja investicija je 149 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošlji po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na reading. Na tvoj e-naslov ti bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Reading poteka preko spletne  aplikacije Zoom.

Imaš vprašanje zame?

6 + 1 =

Mandala 4 you