Astrološki Readingi

 

 

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo
bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

Don Miguel Ruiz, Onstran strahu

Tolteki so bili rod človeštva, ki je živel pred več tisoč leti in je bil del civilizacije, veliko naprednejše od sedanje. To so bili duhovno razsvetljeni ljudje, ki so imeli izredno razvito medsebojno komunikacijo. Živeli so v popolni harmoniji telesa, duše in duha, zato bolezni sploh niso poznali. Po njihovem izročilu je vse, kar obstaja, eno ŽIVO BITJE, ki se izraža tako, da ustvarja vse, kar lahko DOJAMEMO (tonal), in vse, česar NE MOREMO DOJETI (nahual).

Astrologija je ena izmed starodavnih ezoteričnih ved, ki torej proučuje in razlaga tudi tisto, kar je očem nevidno, česar sedanja znanost ne more dokazati, a vendar obstaja. To je energija v zvezdah in med njimi, energija v človeku, ki ga »poganja« in določa njegov obstoj. Ves sončni sistem, Zemlja, vsi planeti, asteroidi in lune imajo energijo, saj drugače niti ne bi mogli obstajati.

Tudi ljudje smo energija in naša čustva prav tako. A to del energije, ki jo težko dojamemo, pravi Don Miguael Ruiz v svoji knjigi. Čustev ne moremo znanstveno dokazati in izmeriti, a še kako vemo, da obstajajo. Ker jih čutimo!

Vpogled v tvojo astrološko karto ti bo razkril odgovor, zakaj imaš izzive in težave,  kako se tvoja energija prepleta skozi življenje, skozi odnose in določa tvojo pot. To ti daje možnost, da bolje razumeš sebe in tako spremenišo svoje vzorce zavedanja in delovanja, ki ti ne služijo tako kot si želeliš. Spoznaj tisto, kar določa tvoje izzive in odkrij način, kako se tega lahko osvobodiš. Meni osebno je astrologija odstrla tančico nevidnega, odprla vpogled v genetiko in spomine iz preteklosti hkrati pa omogočila bogato osebno rast in razvoj. Z njeno pomočjo sem začela odkrivati svojo pravo pot.

Astrologija pa je pravzaprav veliko več, kot si lahko predstavljaš, je velika modrost, ki na naših fakultetah žal ni uradno priznana. Zahteva pa veliko znanja, prakse in občutka za energijo – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

Spoznaj načrt svoje duše

Astrološki reading – Spoznaj načrt svoje duše, ti bo razkril globlji smisel življenja, namen in izkušnje, ki si jih je izbrala tvoja duša v tej inkarnaciji.

Sporočila tvojih angelov

Za astrološki reading – Sporočila tvojih angelov, se odloči, če so ti angelska bitja blizu in  nekako v sebi čutiš povezanost z njimi ali pa si jim enostavno naklonjen/a.

Tvoji duhovni živalski vodniki

Astrološki reading Tvoji duhovni živalskimi vodniki ti bo razkril tvoje 3 najpomembnejše duhovne vodnike. Preko njihovih sporočil boš globlje spoznal/a samega sebe in kako najlažje potuješ po svoji  življenjski poti.

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošlji po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na tvoj e-naslov ti bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka preko aplikacije Zoom.

 

 

Imaš vprašanje zame?

1 + 3 =

Mandala 4 you