Astrološki Readingi

 

 

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo
bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

Don Miguel Ruiz, Onstran strahu

Tolteki so bili rod človeštva, ki je živel pred več tisoč leti in je bil del civilizacije, veliko naprednejše od sedanje. To so bili duhovno razsvetljeni ljudje, ki so imeli izredno razvito medsebojno komunikacijo. Živeli so v popolni harmoniji telesa, duše in duha, zato bolezni sploh niso poznali. Po njihovem izročilu je vse, kar obstaja, eno ŽIVO BITJE, ki se izraža tako, da ustvarja vse, kar lahko DOJAMEMO (tonal), in vse, česar NE MOREMO DOJETI (nahual).

Astrologija je ena izmed starodavnih ezoteričnih ved, ki torej proučuje in razlaga tudi tisto, kar je očem nevidno, česar sedanja znanost ne more dokazati, a vendar obstaja. To je energija v zvezdah in med njimi, energija v človeku, ki ga »poganja« in določa njegov obstoj. Ves sončni sistem, Zemlja, vsi planeti, asteroidi in lune imajo energijo, saj drugače niti ne bi mogli obstajati.

Tudi ljudje smo energija in naša čustva prav tako. A to del energije, ki jo težko dojamemo, pravi Don Miguael Ruiz v svoji knjigi. Čustev ne moremo znanstveno dokazati in izmeriti, a še kako vemo, da obstajajo. Ker jih čutimo!

Astrologija nam s proučevanjem energije in odnosov med planeti daje odgovor, zakaj se nam nekaj dogaja, zakaj tako čutimo in kako na podlagi teh čustev reagiramo; kako se ta energija prepleta skozi naše življenje, skozi odnose in določa našo pot. To nam daje možnost, da bolje razumemo sebe in tako spremenimo svoje vzorce zavedanja in delovanja, ki nam ne služijo tako kot bi si želeli. Skozi odkrivanje tistega, kar nas določa, odkrivamo način, kako se ravno tega lahko osvobodimo. Meni osebno je astrologija odstrla tančico nevidnega, odprla vpogled v genetiko in spomine iz preteklosti hkrati pa omogočila bogato osebno rast in razvoj. Z njeno pomočjo sem začela odkrivati svojo pravo pot.

Astrologija pa je pravzaprav veliko več, kot si predstavljamo, je velika modrost, ki na naših fakultetah žal ni uradno priznana. Zahteva pa veliko znanja, prakse in občutka za energijo – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

Spoznaj načrt svoje duše

Za astrološko intuitivni reading – Spoznaj načrt svoje duše, se največkrat odločajo ljudje, ki jih zanima globlji smisel življenja, namen in potek potovanja skozi čas, ki si ga je izbrala njihova duša.

Sporočila tvojih angelov

Za astrološki reading – Sporočila tvojih angelov, se odločajo ljudje, ki so jim angelska bitja pri srcu, ki nekako v sebi čutijo povezanost z njimi ali pa so jim enostavno naklonjeni.

Tvoji duhovni živalski vodniki

Za astrološki reading z duhovnimi živalskimi vodniki se večinoma odločajo ljudje, ki si želijo z delom na sebi seči do globljega spoznavanja samega sebe in želijo razumeti svoje delovanje

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na vaš e-naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. 

Marjanca Vergan je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja, ki je 3 letni študij astrologije l. 2018 uspešno nadgradila z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je l. 2019 na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje zame? Pošljite mi sporočilo.

8 + 10 =

Mandala 4 you