SPLETNI TEČAJI

Kako iz  praznega papirja ali platna ustvariš čudovito mandalo 

 Te že dolgo privlačijo mandale, živahne barve in prepletanje vzorcev, ki so čudoviti za oko in hkrati  pravi balzam za dušo?

Potem si ob pravem času na pravem mestu.

Obožujem ustvarjanje mandal, ker me popeljejo točno tja, kamor si želim. Brez truda in napora. V prostor in čas, kjer ni skrbi , kjer obstaja le kreacija, navdih in veselje.

Vabim te, da se mi v tem prostoru in času pridružiš in to čarobnost doživiš tudi ti.

Spletni tečaji, ki te po korakih vodijo od praznega papirja ali platna do čudovite mandale:

Nariši in pobarvaj mandalo za sprostitev

Več informacij

Ustvari čudovito mandalo v 5. dneh

Več informacij

Mandala Academy 555

Več informacij

V 6. korakih do mandale na platnu

Več informacij

Mandale, ki so jih srčne ustvarjalke narisale v mojih  spletnih tečajih

Kaj o tečajih menijo srčne ustvarjalke mandal

Že dlje časa sem razmišljala, kako bi bilo fajn, če bi obstajal kak tečaj o risanju mandal. Ker jih sama rišem in občudujem res natančne in lepo izdelane mandale, so mi nekateri detajli zmanjkali. In tudi, če šem iskala po spletu in se res trudila brskati za informacijami, jih nisem nikjer našla.

Potem se je pa pojavilo darilo s pobarvanko in na koncu sem videla, da Marjanca dejansko ravno to ponuja!! Slišale smo se, povedala sem ji moje želje in zelo prijazno mi je pomagala in ponudila ravno to, kar sem iskala že toliko časa!. Izredno dobro izpeljana stran, moduli, pojasnila, videi, dodatno gradivo, vse kar potrebuješ za res lepo delo!. In neskončno sem hvaležna za znanje, ki sem ga prejela, za detajle, ki sem jih odkrila, kateri sem pogrešala za natančno delo.

Sedaj se usedem, si vzamem čas in se lahko prepustim domišljiji, ker imam vse te drobne zakladke, s katerimi lahko nadgrajujem svoje delo. Toplo priporočam vse, tistim, ki ste za dušo, in tistim, ki vas izdelava mandal kliče v polnosti.

Prijaznost, toplina in neverjetna natančnost in strokovnost Marjance je božanska! In zelo zelo sem ji hvaležna, da mi je prišla na proti in predala znanje, ki ga je mnoga leta nabirala. Hvala, hvala, hvala.

Melita Furlan

»Draga Marjanca,vedno ko gledam tvoje mandale me prevzamejo, ker so čudovite in magične. Zelo sem ti hvaležna, ker si me naučila narisati čisto svojo mandalo. Tako me je prevzelo to risanje, da če le utegnem rišem, pa čeprav samo na skicirko. Čudoviti občutki so, ko se tako rišem, samo rišem. Izginejo skrbi , strahovi slabe misli vse gre nekam drugam, proč od mene. Hvala ti še enkrat iz vsega srca. Komaj čakam na jesenski nadaljevalni tečaj. »

Marta

» Z veseljem lahko napišem, da sem zadovoljna s tvojim tečajem na spletu. Je vse razumljivo, lepo se da slediti navodilom, všeč so mi še vsa dodatna pojasnila in to, da te lahko pokličem za dodatne informacije. Ta tečaj mi, da možnost spet se nekaj novega naučiti.

Je zelo dobro narejeno vse.

Hvala ti, ker si to omogočila. »

Bojana L.

“Nad tečajem sem navdušena. V zelo kratkem času se naučiš ogromno stvari. Marjanca je super učiteljica, saj ti v vsakem videu poda natančna navodila kako ustvarjati, kakšne materiale uporabljati, kje nabavljati…

Vodi te čez cel postopek izdelovanja mandale. In ko je gotova lahko samo občuduješ stvaritev, ki je nastala.

Prednost tega tečaja je zame tudi osebno mentorstvo. Saj se osebno pogovoriš z mentorico o vseh stvareh, ki so se ti pojavile pri ustvarjanju čez teden. Na voljo pa imaš tudi SOS klic, če se ti je pri ustvarjanju kaj zataknilo in ne gre naprej in rabiš takojšnjo pomoč. 

Hvaležna sem Marjanci, da je pripravljena deliti svoje znanje z nami. In hvaležna sebi, da sem se odločila za ta tečaj.”

Lidija V.

Tečaj mi je ful všeč. Vse je lepo nazorno prikazano in napisano. Mi sploh ni žal, da sem se prijavila in sem vam res hvaležna za podane napotke.”

Tatjana J.

“Zelo sem hvaležna in vesela, da sem se udeležila delavnice risanja mandale, saj sem v tem začetnica in sem potrebovala nasvete in vodenje, kako pravilno ustvariti svojo mandalo. Pri tem so mi bili zelo v pomoč gradivo ter video posnetki, ki so lepo po korakih opisovali celoten postopek, tako da nisem imela nobenih težav pri ustvarjanju. Potrebna je bila le dobra volja in prijetna glasba, ki sta me vodili skozi ustvarjanje.”

Sandra

” Marjančin tečaj mi je dal točno to kar sem potrebovala, da sem lahko šla na čisto novo stopnjo ustvarjanja mandal. Zelo sem hvaležna za vso njeno predano znanje in čas ki ga je skrbno namenila poglobljeni razlagi in številnim drobnim nasvetom, ki v izdelovanju mandale se kako prav pridejo.”

Lidija S.

Vstopi v kontakt z mano

9 + 4 =

Mandala 4 you