Shiny (Sonce)

37,00

Barvna kombinacija ogrlice vibracijsko podpira kvaliteto Sonca v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejša lastnost Sonca je notranja moč in občutek zrele osebnosti – zavedanje samega sebe. Spremljata jo plemenitost, velikodušnost, vitalnost in zdravo dostojanstvo.

Spiritualno sporočilo: Sonce se nikoli ne pritožuje. Sonce vidi vse stvari svetlo, jasno in dobro.

Helios je bil grški bog sonca, luči, mladostništva, pesništva in preroštva.

Vsako jutro se je mladi zlatolasi Bog pojavil na sončnem vozilu, ki so ga vlekli štirje kot sneg beli in krilati konji (njihova imena so grom, strela, svetloba, sijaj). Ves dan je na svoji ognjeni kočiji Helios hitel po nebu, zvečer pa se je odpravil proti zahodu, se spustil v ocean in plaval čez morje na zlatem kanuju vse do začetka.

Naslednje jutro, kot je napovedala boginja Eos, je lepi bog v kočiji zopet odplaval z obzorja. Bog Helios je osvetljeval celotno vesolje zato je lahko videl vse, kar se je na njem dogajalo, tudi najbolj skrivnostno, zato je bil Helios poklican za vsevidnega.

Sončeva vibracija je sorodna rojenim v znamenju Leva ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Levu. Med drugim nam je Sončeva energija v pomoč, pa je vsem, ki si želimo več samozavesti, osebne volje in notranje moči.

Dodatna podpora:

Barva: oranžna, zlata

Kristal: Citrin, zlato

Bachove kapljice: za znamenje Leva – Vine

Eterično olje: Ingver, Klinčki, Pomaranča, Rožmarin, Materina dušica, Timijan, Cimet

*ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo*

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek je velikosti 5,6 x 5,6 cm. Je unikatno ročno delo iz najkvalitetnejše polimerne mase. Zaščiten je z epoksi smolo. Obesek krasijo trije kristali Swarovski. Ročno pletena makrame vrvica je prilagodljive dolžine, dolga max.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.