Mandala 7. čaker

Mandala 7. čaker je malce posebna mandala,saj v sebi nosi združeno energijo vseh osnovnih 7. čaker. Enegija se pretaka po njenih središčih……. pretvarja iz enega v drugo, potuje v vse smeri in iz teh smeri se zopet združi v centru. Je kot pesem v zraku…. lahko bi jo poimenovala Flowing in the wind, tako je svobodna, lahkotna in pretočna ta njena energija. Tako jo pač čutim.

Tudi število 7 je na nek način mistično in čarobno, srečamo ga v pravljicah – kot 7 palčkov, imamo 7 dni v tednu, 7 osnovnih glasbenih tonov, 7 palčkov poznamo, 7 osnovnih energijskih centrov….

Vsekakor mistična mandala za mističen in poseben prostor.

*

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

*

Želim vam tudi olajšati izbiro mandale in v ta namen sem pripravila brezplačno umestitev mandale v vaš prostor.  Tako, si boste lažje predstavljali, kako bi mandala izgledala pri vas doma. Kontakt za brezplačno umestitev mandale: 040 473 105. Ta storitev je za vas brezplačna in vas ne zavezuje k nakupu.

 

Size Chart

Mandala je unikatno ročno delo. Tehnika: Akril na platnu, z dekoracijo akrilnih kristalčkov. Velikost platna =  cca. 25 - 30 x 1200 cm.