Akcija!

Ogrlica ENO SAMO VESELJE – kristal citrin

55,00

NAMEN: Ogrlica Eno samo veselje vam bo na vsakem koraku prinašala sonce in pozitiven pogled na življenje. Se spomnite, kako je biti eno samo veselje? Podoživite ta občutek za trenutek … S to informirano ogrlico se bo ta trenutek raztegnil tako, da bo veselje v vas in okoli vas postalo nekaj vsakdanjega. S skrbno nego in zavedanjem bo vsak dan večje in večje.

KRISTAL: Ogrlica objema citrin, ki je znan tudi kot kristal sonca. V njem se pretaka energija čistih sončnih žarkov in vsega, kar izžareva najvišje dobro. Citrin v življenje prinaša neustavljiv optimizem, toplino in srčno radost. Ima tudi moč negativno preobraziti v pozitivno.

ASTRO: Astrološko citrin podpira znamenje dvojčkov, tehtnice, strelca in vodnarja oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

 

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Velikost obeska: 4 x 2,5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.