Akcija!

Ogrlica Kraljica optimizma in vesele prihodnosti – kristal karneol

55,00

NAMEN: Ogrlica Kraljica optimizma in vesele prihodnosti že s svojo žarečo barvitostjo dviguje ustne kotičke navzgor ter s svojo energijo vedrino privablja k sebi pozitiven pogled ter neuničljivo voljo do življenja. Vsaka kraljica hodi pokončno, odločno in radostno – ta energijska informirana ogrlica pa ji prinaša še nasmešek. Primerna je za večne optimiste, še bolj pa za tiste, ki se morda občasno bojujejo z mislijo »biti ali ne biti«. Njena energija prinaša v dom in srce radost, smeh in dobro počutje vsak hip in da dolgi rok.

KRISTAL: Ogrlica objema karneol, ki je izjemen kristal za zaščito. Njegova moč krepi ljubezenske odnose in poživlja ohlajena čustva. Tudi do samega sebe. Je glasnik ustvarjalnosti, samozavesti in plodnosti.

Ogrlici so dodani tudi čudoviti cirkoni.

ASTRO: Astrološko karneol podpira znamenje ovna, raka, device, tehtnice in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih.

NAMIG: Najbolje se je s kristali in energijskim nakitom povezovati intuitivno. V prevodu to pomeni, da bo najboljše rezultate dal tisti, ki vas najprej pritegne in nam je najbolj všeč. Vse ostalo je že izbira možganov in ne srca.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

ogled videa

 

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Velikost obeska: 11,5 x 2 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ogrlici sta dodana dva cirkona. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.