ORIGINALNA – lava stone ogrlica

44,00

Ogrlica iz Lavinega kamna s cirkonom in pravo pozlato

Lavin kamen je znan po svojih metafizičnih lastnostih in koristih. V času sprememb prinaša stabilnost, nudi zaščito in moč. Zdravilne lastnosti kamnov iz lave naj bi bile odlične za ozemljitev korenske čakre in dajejo pogum pri soočanju s težkimi situacijami. Fizično naj bi lava kamni pomagali pri razstrupljanju negativne energije iz telesa, hkrati pa zagotavljali pozitiven pretok energije po njem. Čustveno lahko pomagajo pri pomirjanju čustev, kot sta strah ali jeza, saj prinašajo ravnovesje in jasnost uma. Lahko ga vidimo tudi kot simbol ponovnega rojstva in preobrazbe.

Nekatere kulture so ga uporabljale kot simbol moči in poguma ter zaščite pred negativnimi energijami v okolju.

Z vidika energijske astrologije ima lavin kamen ozemljitvene lastnosti, ki pomagajo posamezniku, da se osredotoči na svoje osebne cilje. Zaradi tega je odlična izbira za tiste, ki želijo narediti pozitivne spremembe v svojem življenju ali doseči uspeh pri težkih nalogah.

Ni pa Lava kamen povezan z nobenim znamenjem zodiaka.

Ogrlica je unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

 

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek je naravni Lava kamen, pobarvan z barvnimi pigmenti in zaščiten z epoxi smolo. Velikost obeska je 4,5 x 4 cm. Ročno pletena makrame vrvica z bakrenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca. 70 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja. Obesek je na določenih predelih pozlačen z 23 karatnim zlatom in ima vdelan večji kristal Swarovski.