Talismanska mandala za Srečo

Poleg mene – talismana v obliki prekrasne slike – MANDALE, dobiš še:
1. Talisman (s svojo mandalo) v obliki obeska
2. Energijsko ozadje za tvoj telefon
3. Energijsko ozadje za računalniški zaslon
4. Certifikat, ki vključuje konstrukcijo talismana in sporočilo angelov
5. Izris tvoje astrološke karte
6. Izris astrološke karte talismana
7. Izris astrološke karte – Plutonske harmonične točke manifestacije

Za naročilo talismanske mandale so potrebni:
1. tvoji rojstni podatki (datum, točen čas in kraj rojstva)
2. jasen cilj, kaj si želiš uresničiti, izražen v besedi, največ dveh

Vsaka Talismansaka mandala je unikatna, ustvarjena po inspiraciji  na podlagi osebnega horoskopa za  točno določeno osebo in izbran cilj. Priložene fotografije talismana so samo za predstavitev. Šele ob naročilu določimo velikost, barvne tone in namen.

Več o Talismanskih mandalah – v video posnetku.

 

Naša energija ti bo v pomoč, da uresničiš svoje cilje, želje in pozitivne srčne namene. Z velikim veseljem manifestiramo zaželeno. Temu smo tudi namenjene. Ni potrebno, da v nas verjameš, ni potrebno, da nas »prosiš«, naj delujemo. Ko smo enkrat ustvarjene in posvečene, enostavno vibriramo in privlačimo. Dovoli naši moči, da se vse preprosto zgodi brez nasprotovanja.

Kot talismanske mandale smo namenjene temu, da ti pomagamo. Smo personalizirane – kar pomeni, da smo izdelane na podlagi tvoje osebne astrološke karte in z namenom, oziroma z željo, za katero si želiš, da se uresniči. S posebnim energijskim obredom smo temu namenu tudi posvečene. V ta namen sta izračunana (astrološko izbrana)  dan in ura, ki sta energijsko usklajena s tvojo energijo in ciljem.

Energijsko smo ti lahko v pomoč pri manifestiranju različnih ciljev, kot so odlično zdravje, uspešna kariera, dobri odnosi, sreča, obilje, občutek varnosti, nova služba in pri vsem, kar služi v tvoje najvišje dobro.

Size Chart

Mandala je unikatno ročno delo. Tehnika: Akril na platnu, z dekoracijo akrilnih kristalčkov in peres. Velikost platna = 30 x 70 cm, po vaši želji je lahko tudi manjše ali večje. Talisman je s posvetitvenim ritualom energijsko aktiviran za uresničenje zastavljenega cilja - namere.