Energy (Mars)

26,90

Ogrlica podpira vibracijsko kvaliteto Marsa v naši astrološki karti.

Marsove najkvalitetnejše lastnosti so individualnost, energičnost in aktivnost. Mars predstavlja arhetip bojevnika, borbenosti in poguma.

Spiritualno sporočilo: Odnosi niso stvar obnašanja. To je najmanj pomembno. Odnosi so veliko več stvar naše sposobnosti, da smo v prisotnosti druge osebe v harmoniji sami s seboj.

Mars je bil rimski bog vojne in zaščitnik

Mars je bil sin Jupitra in Junone. V začetku je bil predvsem bog, ki je prinesel pomlad, omogočal je rast rastlin ter bil zaščitnik goveda, ko pa so ga začeli enačiti z grškim Aresom je njegovo področje postala predvsem vojna. Vendar pa je bil Mars za razliko od Aresa, ki je bil splošno znan kot strahopetec, med Rimljani čaščen kot božanski bojevnik.

Bil je eden izmed najpomembnejših rimskih bogov ter tesno povezan s samim mestom Rimom. Mars naj bi po verovanju nad mesto Rim v znak svoje podpore, vrgel svoj ščit, ki naj bi varoval prebivalce pred vdorom sovražnika. Po legendi naj bi namreč zapeljal deviško vestalko Reo Silvijo, ki mu je rodila dvojčka Romula in Rema. Onadva pa sta kot odrasla ustanovila Rim. Zato je Mars zaščitnik Rima in rimskega načina življenja ter branitelj njegovih meja. Po njem se imenuje planet našega osončja Mars. Njegova sveta žival je bil volk.

Marsova vibracija je sorodna rojenim v znamenju Ovna ali tistim, ki imajo podznak ali Luno v Ovnu. Med drugim je Marsova energija v pomoč vsem, ki si želijo več aktivnosti in poguma pri soočanju z življenjskimi izzivi, pomoč pri zdravem postavljanju meja, več fizičnega zdravja in moči.

Dodatna podpora:

Barva: svetlo rdeča, rdeča

Kristal: Rubin

Bachove kapljice: za znamenje Ovna- Impatiens

Eterična olja: Pomaranča, Evkalipt, Ingver, Poper, Rožmarin, Timijan

 

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

 

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Unikatna ogrlica je izdelana iz najkvalitetnejše polimerne gline in je zaščitena s tanko plastjo epoxi smole. Velikost ogrlice je 4 x 4,5 cm.  Ročno pletena makrame vrvica je svetlejše rjave barve in prilagodljive dolžine - max. 60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.