11 dni za manifestacijo srčnih želja s kristalnimi ogrlicami

 

 

11 dni za manifestacijo srčnih želja z unikatnimi informiranimi kristalnimi ogrlicami

Dnevi pred nami so skrivnostni in čarobni hkrati. Magična enajstica, ki nas spremlja ves november, ponuja mnogo novih poti za uresničevanje svojih želja in delanja korakov po poti poslanstva. Tudi mene število 11, ki je hkrati število astrologije, magije, zelo privlači in nagovarja. Pod njegovim okriljem sem zato ustvarila novo, drugačno, magično in energijsko nabito kolekcijo prav posebnih ogrlic, katerih namen je manifestacija srčnih želja.

Zakaj sem ustvarila informirane kristalne ogrlice?

Moje poslanstvo je umetniško ustvarjanje na področju energijske podpore ljudem in okolju. Ker smo se znašli v posebnem času, je zavestno in konstruktivno podpiranje lastne biti izjemno pomembno, tako kot je pomembno slediti sebi, svojim vizijam, uvidom in srčnim željam … Prav zato, ker so srčne želje, iz katerih se manifestira potem vse naše življenjsko obilje na prav vseh področjih življenja (odnos s sabo, dom, partnerstvo, posel, zdravje …), prevečkrat odrinjene iz naše zavesti, sem ustvarila podporo v obliki posebnih energijskih informiranih kristalnih ogrlic, ki nas usmerjajo na pot srca, tudi kadar nanjo nevede pozabimo.

Kako sem ustvarila informirane kristalne ogrlice?

Neustavljiv navdih zanje mi je hkrati v življenje prinesel obilo skrbno izbranih kristalnih kamnov, ki sem jih najprej s posebno tehniko informirala prav posebej za manifestacijo srčnih želja. Po tem smo skupaj kar nekaj časa preživeli v mojem ustvarjalnem svetišču, kjer sem jim dodala barve in poudarila obliko, tako da bodo res živeli in izžarevali svoje poslanstvo, hkrati pa k sebi priklicali svoje življenjske skrbnice oziroma skrbnike.  

Kaj sploh so srčne želje?

Srčne želje so vse tiste želje, ki prihajajo iz srca in miline. Opisujejo jih misli: »To želim. Sem želim iti. To je prava pot. Tukaj želim preživeti svoj čas. Končno se spomnim, kdo sem.« Srčne želje so subtilne in nežne, umirjene, čeprav hkrati tudi močne in izredno jasne. Če za našo željo stojijo besede: »Hočem. Moram. Takoj zdaj! Brez tega ne bom preživela. Nujno.«, je to znak, da ne gre za srčno željo, temveč proizvod uma, ega ali dolgoročnega družbenega programiranja. Pri vsaki svoji želji se vprašajte, katere besede in občutki stojijo zadaj, in takoj boste vedeli, ali gre za pravo srčno željo ali ne.

 

Zakaj so srčne želje tako pomembne?

Predvsem zato, ker nas vračajo na pravo pot, na pot našega izvornega poslanstva in nas počasi izkopavajo iz kalupov, v katerih smo predolgo stali. Kadar smo mi res mi, se vse odvija prav in hitro, čeprav od daleč za zadruge morda zgleda noro, neverjetno, čudno in nepomembno. Prisluhniti svojemu srcu in svojim željam je izredno pomembno, pravzaprav življenjskega pomena. V drugi fazi pa sledi uresničevanje srčnih želja. Pri prepoznavanju in uresničevanju le-teh vam bodo nežno in nedvoumno pomagale informirane kristalne ogrlice.

 

Kaj vam ponujam naslednjih 11 dni?

Naslednjih 11 dni, ki imajo znotraj enajstega meseca se posebej močno vibracijo, vam ponujam na ogled 11 novih in prvič predstavljenih kristalnih ogrlic za manifestacijo srčnih želja iz zbirke Srčna informacija – sončna transformacija, na katere sem res resnično ponosna in jih prav radostno nosim v srcu.

Samo do 22. 11. bodo na voljo po promocijski ponudbi. Vsaka od ogrlic ima tudi svoje vibracijsko ime in dodaten opis, preko katerih jo boste lažje prepoznali in priklicali v svoje življenje, če vam je resnično namenjena. Vsaka je seveda unikatno ročno delo in vsebuje avtorski certifikat. Za več informacij glede teh ogrlic in ostalega energijskega nakita mi lahko pišete na marjanca@mandala4you.com ali me pokličete na 040 473 105.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

3 + 13 =