Spoznaj svoje tiho duhovno vodstvo

Vpogledi onkraj vidnega 

 

Od svoje mame sem pred leti dobila drobno modro knjižico avtorice Florence Scovel Shinn. Nič kaj posebnega videza, si je pa mojo pozornost pridobil njen naslov: Igra življenja in kako jo igrati.

Ta pa bo vredna branja! In res je bila, saj so v njej opisani preprosti osnovni principi in delovanje univerzalnih energij. V njej avtorica opisuje svoje izkušnje in izkušnje ljudi, ki so uspeli slediti tem duhovnim zakonom, kar je imelo za posledico to, da so prišli do boljše službe, denarja, uspešno so se rešili dolgov, spoznali pravo osebo, partnerja….predvsem pa spremenili svoje dosedanje razmišljanje in spoznali moč uporabe svojih besed.

 

Tudi sama imam izkušnjo z vsebino knjige, ki bi lahko nosila naslov Uporaba Duhovnih načel v vsakdanjiku. S pomočjo izreka, ki sem ga našla v tej drobni knjižici sem prišla do novih spoznanj in uspela med drugim prepoznati svoj talent, oz. kot piše Florence, spoznati božanski načrt svojega življenja. Saj vem, da je opisan v moji astrološki karti, a sem takrat očitno potrebovala še eno potrditev.

Izrek iz knjige, ki sem ga koristila vsaj kakšno leto, pol leta pa intenzivno, kar pomeni skoraj vsak dan, se glasi:

»Brezmejni Duh dovoli, da se božanski načrt mojega življenja uresniči. Naj se izrazijo vse moje genialne sposobnosti in naj jasno vidim popolni načrt.«

Hvala ti za razkritje in za mojo sposobnost, da ga prepoznam in uresničim. Hvala ti, hvala ti, hvala ti!

Zadnja dva stavka je dodala moja malenkost, to mi je namreč prišepnilo moje duhovno vodstvo in začutila sem, da je zame tako OK.

V tem času so se sestavile mnoge podrobnosti, srečala sem prave ljudi, prebrala prave knjige, se učila, delovala in prejemala tihe informacije svojega duhovnega vodstva….vse to me je vodilo in pripeljalo na mojo sedanjo pot.

Če čutiš, da potrebuješ pomoč univerzuma, pomoč besed ali afirmacij in če imaš tudi ti željo, da spoznaš in slediš svojemu tihemu duhovnemu vodstvu, potem je ta knjižica brez dvoma tudi zate.

Eden izmed poznanih naukov Florence Scovel Shinn:

»Spremenite svoje besede in spremenili boste svoj svet, ker vaša beseda je vaš svet.«

P.S. Florence je bila rojena 24. september 1871, Camden, New Jersey, ZDA

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

Imate vprašanje? Pošljite mi sporočilo.

12 + 9 =