Svetlobna inteligenca

Sporočila Angelov v astrološki karti

 

»Radost je čustvo, ki ga ustvarja svetloba. Vsi astrološki pokazatelji, ki opisujejo inercijo natusa in tako govorijo o njegovih nezavednih potrebah – kar je usoda – dobijo svoj smisel in srečen izhod takrat, ko so prežeti s svetlobo. Svetloba je inteligentna sama po sebi,  osnovna enota Inteligence svetlobe pa je Angel.«

Zodijak – živalski krog – prežema 72 svetlobnih enot, ki na ta način oživljajo vsako pentado (po 5°) kroga življenja oz. astrološke karte. Ta svetlobna bitja – Angeli, nam pomagajo, da se z njihovo pomočjo dvignemo iz vzročno – posledične realnosti (horizontale oz. Eteričnega Unverzuma) na nivo harmonije in Dharme, kar predstavlja vertikalo oz. Astralni Univerzum.

Takrat, ko Svetlobna inteligenca – Angeli prežemajo in osvetljujejo točke našega horoskopa, začnemo opazovati in sprejemati stare navade, načine in poglede s čisto drugačnim pristopom. In vse naše napete aspekte, težavne tranzite vidimo v pravi luči, kot pomoč in motivacijo, ki služi razvoju naše Duše.

Svetlobna bitja – Angeli so razporejeni v krogu Zodiaka v 9 redov – horov:

Serafimi, Heruvimi, Prestolniki, Gospodstva, Vrline, Moči, Poglavarstva, Arhangeli in Angeli.

In vsak od teh 9 horov predstavlja določeno osebnost in kvaliteto Duha.

Serafimi so Duh LJUBEZNI.

Heruvimi so Duh HARMONIJE.

Prestolniki so Duh VOLJE.

Gospodstva so Duh MODROSTI.

Vrline so Duh GIBANJA.

Moči so Duh OBLIKE – FORME.

Poglavarstva so Duh OSEBNOSTI IN ČASA.

Arhangeli so Duh SVOBODE.

Angeli so Duh ŽIVLJENJA.

Poleg reda v katerem se nahajajo Angeli ima vsak od njih tudi svojo PENTADO. Pentado dobimo, ko krog Zodiaka  360 ° razdelimo na 72 svetlobnih enot, kar predstavlja 5°. In vsaki pentadi vlada eno svetlobno bitje – Angel. Vsak Angel predstavlja kvaliteto, smisel in potrebo, ki jo želi uresničiti preko določene osebe. V naši astrološki karti je najpomembnejši planet SONCE. Najpomembnejši v smislu, da nam daje moč, življenje, voljo in energijo za življenje, energijo, s katero lahko uresničimo svoje cilje oz. namen naše Duše.

Ko spoznamo ime Angela, ki vlada delu (pentadi) horoskopa v katerem se nahaja naše SONCE, spoznamo tudi njegov namen, red, ki mu pripada in njegovo kvaliteto. Postavitev SONCA v znaku, hiši in aspektih pa nam pove koliko svetlobe ta planet prepušča skozi sebe. Od njegove postavitve je odvisno, ali bomo živeli najboljšo verzijo sebe ali se bomo soočali z izzivi in bo naša Duša imela težjo pot. Kljub temu pa imamo nekaj čudovitega, imamo namreč svobodno voljo, da Angela našega Sonca kontaktiramo in se z njim povežemo. V kratki meditaciji se lahkotno povežemo s to svetlobno inteligenco in ji omogočimo, da se njena svetloba spusti in osvetli ta planet – naše SONCE.

Željeno je poznati in razumeti svojo astrološko karto, astrološki reading: Sporočila tvojih Angelov namreč vidim kot čudovito nadgradnjo in spoznanje, ki omogoča vertikalni razvoj vaše Duše.

V astrološkem readingu: Sporočila tvojih Angelov, spoznate ime Angela, ki vlada pentadi v kateri se nahaja vaše Sonce. Spoznali boste njegovega Angela partnerja (če ga ima), imena obeh Angelov zapisana v Hebrejščini, čas dneva, v katerem ju najlažje kontaktirate in opis potrebe – namena, kvalitete in duha, ki ga želita prenesti skozi vaše bitje na Zemljo.

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu  – klik na gumb – Naročilo na posvet. Na vaš e-naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.