Ogrlica Golden mosaic – (Jupiter)

35,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Jupitra v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo Jupitru so pravičnost, plemenitost, notranji vid, iskrenost

optimizem in intuicija, obilje in zaščita.

Spiritualno sporočilo: Človek ne more spoznati svojega namena, dokler ni srečen.

Jupiter je bil v rimski mitologiji bog neba in grmenja. Kot vrhovni bog rimskega Panteona, je nadzoroval zakone in pravico. Zasedal je isto mesto kot Zevs v grški mitologiji.

Jupitra so častili kot vladarja bogov, boga dnevne in nočne svetlobe in kot boga zvestobe in pravice. Kaznoval je tiste, ki so krivo prisegali. Skrbel je za družbeni red in pravičnost. Še posebej veliko vlogo je imel pri podpisovanju pogodb in dajanju priseg. Na sodišču so morali ljudje preden so podali svojo izjavo priseči pri Jupitru, da bodo govorili resnico.

Njegov oče je bil titan Kronos (Saturn) in Rea. Kronos se je bal, da ga bo eden od potomcev strmoglavil s prestola, saj mu je bilo tako prerokovano. Zato je takoj, ko je Rea rodila, otroka pogoltnil. Njegovega tretjega sina Jupitra pa je rešila mati.

Kronosu je Rea namesto novorojenega sina, dala v plenico povit kamen. Ko je Jupiter odrasel, se je uprl očetu in rešil brata in sestre, ki jih je pogoltnil. Jupiter je bil tudi bog svetlobe, neba in nevihte. Upodabljali so ga kot moža z brado, v roki pa je držal enega od svojih simbolov strelo. Njegova sveta žival je bil orel.

Jupitrova vibracija je sorodna rojenim v znamenju Strelca ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Strelcu. Med drugim nam je Jupitrova energija v pomoč pri iskanju smisla in širšem pogledu. Daje nam vizijo, znanje in sposobnost, da kontaktiramo svoje notranje vodnike.

Jupiter sporoča: Znanje se ne prenaša z besedami, temveč z vibracijo.

 

Dodatna podpora:

Barva: temna modra

Kristal: Safir

Bachove kapljice: za znamenje Strelca – Vervain

Eterična olja: Verbena, Vetiver, Koper, Akacija, Vanilja

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategoriji: ,

Size Chart

Obesek v velikosti 4,5 cm je ročno izdelan iz kvalitetne polimerne mase. Zaščiten je s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica je prilagodljive dolžine, max. 60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.