Akcija!

Ogrlica OBJEM SRCA – kristal karneol

66,00

NAMEN: Moja strast je ljubezen, moj dar je objem. In objemam te na več načinov.  S toplimi in gorečimi oranžnimi toni in objemom žlahtnim kot zlato. Imam dve strani, vedno izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza. Moja lepota in energija je dvojna, kakorkoli me obrneš pokažem pravo stran. Vse kar narediš je vedno v redu. Ni dobro in slabo, niti prav in narobe. Popolno je, tako kot si popolna tudi ti.

KRISTAL: Srček iz karneola je izjemen za zaščito. Njegova moč krepi ljubezenske odnose in poživlja ohlajena čustva.

ASTRO: Karneol je dobra izbira za znamenje ovna, raka, device, tehtnice in rib oziroma vse tiste, ki imajo pomembne planete (Luna, ascendent) v teh znamenjih. Vedno pa lahko izbor ogrlice prepustiš svoji intuiciji.

Ogrlici je dodan čudovit cirkon.

Ogrlica je ustvarjena po navdihu in z ljubeznijo in je v celoti ročno delo – unikat, ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo.

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Velikost obeska: 6,5 x 5 cm. Ogrlica je unikatno ročno delo, ustvarjena iz najkvalitetnejše polimerne mase. Poslikana je s kakovostnimi barvnimi pigmenti in zaščitena s tankim nanosom epoksi smole. Ročno pletena makrame vrvica s steklenimi perlicami je prilagodljive dolžine, dolga cca.62 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.