Akcija!

Ogrlica Source of love (Neptun)

30,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Neptuna in področje, ki mu Neptun vlada v tvoji astrološki karti.

Najkvalitetnejše lastnosti, ki jih pripisujemo Neptunu so mističnost, inspiracija, vizija, telepatija, zdravljenje, božanska ljubezen, umetnost in empatija.

Spiritualno sporočilo: Lepota je manifestacija Resnice. Resnica je vedno lepa.

Neptun je v grški mitologiji predstavljen kot Pozejdon bog morja.

Bil je tudi bog oceanov, rek, studencev, izvirov in jezer. Njegov svet je voda. Pozejdon je bil sin Kronosa i Ree, brat Zeusa i Hada in velja za enega najbolj spoštovanih bogov Olimpa. Poleg Zevsa in Here je bil med najstarejšim bogovi. Prebival je na dnu morja, v palači iz dragih kamnov in koral, nekje blizu Egejskega morja.

Njegovo zlato kočijo so po morju vlekli štirje konji, Pozejdon pa je v rokah držal svoj trizob, s katerim

je povzročal brodolome in potrese. Poročen je bil z Amfitrito in z njo je imel tri otroke. Pozejdon pa je užival  v ljubezni še mnogimi drugimi boginjami, kot tudi z zemeljskimi dekleti in iz teh vezi je nastalo veliko otrok. Po legendi naj bi ustvaril prvega konja, zato je veljal za zavetnika konj. Ustvarjal je nevihte in potrese, prav tako pa je zagotavljal varna potovanja in mirno plovbo po morjih. Častili so ga v obalnih mestih med mornarji, popotniki in ribiči.

Neptunova vibracija je sorodna rojenim v znamenju Ribi ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v Ribah. Med drugim nam je Neptunova energija v pomoč pri razvijanju domišljije, vizije, umetniških nadarjenosti, alternativnem zdravljenju in prepoznavanju resnice.

 

Dodatna podpora:

Barva: vijoličasta

Kristal: Kunzit

Bachove kapljice: za znamenje Ribi – Clematis

Eterična olja: Vrtnica, Perunika, Muškatna kadulja, Mira

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Obesek ogrlice je velik 5 x 5 cm in je unikatno ročno delo. Izdelan je iz najkvalitetnejše polimerne mase. Obesek je zaščiten z lakom na vodni osnovi. Ročno pletena makrame vrvica je temno zelene barve in prilagodljive dolžine. Obesek krasijo trije kristalčki Swarovski. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.